دوست داران مورینیو دانلود کنن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش وبسایت باشگاه چلسی، دیگو کاستا که امشب به طور رسمی به عضویت این تیم در آمده است، در اولین صحبت هایش گفته است:
"خیلی خوشحالم که به چلسی پیوستم. همه می دانند که چلسی یک باشگاه بزرگ در یک لیگ رقابتی است و من از حضور در کنار مربی و هم تیمی های فوق العاده هیجان زده ام. از بازی فصل گذشته در برابر چلسی فهمیدم تیمی که به آن ها خواهم پیوست، کیفیت بالایی دارد."
وی در مورد تیم سابق خود نیز گفت: "من دوست دارم از تمامی افراد در اتلتیکو مادرید که من را به چنین بازیکنی تبدیل کردند، تشکر کنم. الان یک زمان باورنکردنی برای من است و من قصد یک ماجراجویی حدید را در فوتبال دارم و امیدوارم عناوین زیادی با این تیم کسب کنم."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداری- رئال مادرید با خامس رودریگز به توافق شفاهی دست پیدا کردند – و حالا باشگاه تنها باید با موناکو به توافق برسد، و آنها برای ستاره کلمبیایی خود درخواست 80 میلیون یورو کرده اند.
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)