رسمی: باشگاه یوونتوس جدایی کنته را تأیید کرد
ایشالا مربی ایتالیا میشه
گفتم یه خبر فوتبالی بزارم که تاپیک یه خرده به اسمش مربوط باشه
1 - قبل از جام جهانی در مطلب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هشدار داده بودم که توافق آنتونیو کنته برای ادامه ی حضور یک ساله اش در یوونتوس کاملا مشروط است و هر گونه لغزشی از باشگاه در فصل نقل و انتقالات می تواند به معنای پایان کار کنته در یوونتوس باشد. البته به شخصه تصور می کردم کنته یک فصل دیگر نیز در یووه بماند اما عملکرد عجیب و غریب آنیلی و مذاکره برای فروش ویدال بدون مشورت با کنته، در نهایت یکی از مهم ترین شوک های خبری فصل نقل و انتقالات چند سال اخیر فوتبال اروپا را به وجود آورد. بله، آنتونیو کنته از یوونتوس رفت. در حال حاضر که این مطلب را می نویسم هنوز بسیاری از هواداران یووه در سراسر دنیا در شوک قرار دارند. فابیو فالکونه یکی از دوستان من در تورین، معتقد است که چنین اتفاقی محال است رخ داده باشد. اما خیر، این اتفاق رخ داده است. آنتونیو کنته به کار خود در یووه پایان داد، به همین سادگی...
2 - ویدال و پوگبا خطوط قرمز آنتونیو کنته در فصل نقل و انتقالات بودند. پس از جشن قهرمانی مرد 3 ستاره ی یوونتوس زمانی که با آنیلی پشت یک میز نشست، تاکید کرد که ویدال و پوگبا تحت هر شرایطی نباید فروخته شوند و اتفاقا آنیلی نیز این مساله را پذیرفت، پذیرفتنی که البته از ترس هوادارانی بود که 48 ساعت قبلش در جشن قهرمانی غوغایی با شعارهای " کنته باید بماند " به راه انداخته بودند. آب ها از آسیاب افتاد و آنیلی برای تامین بودجه ی تیم در فصل نقل و انتقالات با یونایتد سر یک میز نشست تا آرتور را حواله ی آن ها کند. اینجا بود که خط قرمز آنتونیو شکسته شده بود، «قول» آنیلی هم همین طور.
3 - موضوع ساده نیست. دیگر مهم نیست ویدال می رود یا خیر، ماندن ویدال نیز مسئله ای را حل نخواهد کرد. یووه ستاره ی اصلی خودش را از دست داده است. ستاره ی سومی که با «خون دل» امسال کنته به دست آمده بود، پرید. به همین سادگی. ویدال بماند ،نماند، ایتوربه بیاید، نیاید، اصلا لئو مسی بیاید، تفاوتی نمی کند، ستاره ی اصلی رفته است.
4 - جشن و شادی و پایکوبی و 4 تا به این و آن رفت و برگشت زدن، همه تمام شد. گزینه های روز میزت چیست آقای آنیلی؟ آلگری؟ اسپالتی؟ مانچینی؟ کدام یک؟ یووه به راهش ادامه می دهد؟ تنک یو آنتونیو؟ مزخرفاتت به درد همان سایت باشگاه می خورد آقای آنیلی. زحماتت برای یوونتوس غیر قابل انکار است، بدون تو قطعا چنین برنامه ی 3 ساله ای محقق نمی شد؛ اما اکنون به خاطر «تو» و سیاست های احمقانه ات در برخورد با سرمربی ، همه ی آن برنامه ی 3 ساله و آینده اش در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. هیچ وقت جایی برای احمق ها نخواهد بود آنیلی، هیچ وقت.
در حال حاضر 366 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 366 مهمان ها)