این بازیکن افزود :” رئال مادرید از نظر من یک پله بالاتر از بایرن است ، نامبر وان است.” و در مورد خامس گفت :” من هم مثل خیلی های دیگر جذب توانایی های او شدم اما آمدن یا نیامدن او به من ارتباطی ندارد.”
کروس در مورد مشورت خود با لوو در مورد رئال گفت :” لوو در مورد رئال مادرید برای من تعریف کرد و گفت که مسلما باشگاه بزرگی است.”
وی در مورد جنجالی شدن رقص او و تیم ملی آلمان گفت :” مسلما آن رقص علیه هیچ کس نبود. اگر کسی از آن برداشت دیگری کرده است ، خودش مشکل دارد.”
کروس در مورد واکنش بایرنی ها به این انتقال گفت:” همه آنها این تصمیم من را پذیرفتند ، به من روحیه دادند و برایم آرزوی موفقیت کردند.”
وی در مورد بحث توپ طلای جامی گفت :” برای من جوایز تیمی مهمتر از جوایز فردی هستند. ” و در مورد تسلط خود بر اسپانیای گفت :” فقط ” شب بخیر” و “هالا مادرید ” را بلد هستم!”
هر وقت کورتوا تو دوران اوجش هم تونست 5 بار بهترین دروازه بان سال بشه بعد بیاد بشه ایکر
همین نویر امسال بعد از سال ها از سایه ایکر و بوفون در اومده ..چند سالشه ؟29![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
لابلای خبرا هیشکی حواسش به این نبود![]()
تویتر مسعوت اوزیل : تونی برایت آرزوی موفقیت میکنم . رئال مادرید یک فرصت بزرگ است
اگر خوب بود و گفتن برو شک نکن آواتار من ایکر میشه
اینکه نیمکت نشین بوده و اینا کاری ندارم ....
خلاصه ی حرف من اینه:هر کی به هر بزرگی تا وقتی خوبه جاش تو رئال هست بعدش هم باید بره ....
برای من فرقی نمیکنه کسی که یه سال و کسی که 30 سال تو رئال باشه اگر بخوان از رو شکم سیری رد کنن بره ناراحت میشم
![]()
این روزها بحث بر سر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در یک حراجی زیاد شده است.
در حالی که بحث پیرامون این اتفاق زیاد است و مدام از این گفته می شود که[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یکی از کاربران خوش ذوق دنیای مجازی این عکس را بر روی شبکه اجتماعی قرار داد و زیر آن هم نوشت حالا چه کسی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] را می خواهد؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان کریس هم تو جام جهانی ریده بود بفروشیمش ؟![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 513 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 513 مهمان ها)