زوبی زارتا: 1 ماه پیش پیشنهاد مدیربرنامه های کروس را رد کردیم![]()
زوبی زارتا: 1 ماه پیش پیشنهاد مدیربرنامه های کروس را رد کردیم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم مصالح تیم از هر چیزی مهمتره... ولی بیشتر مخالفت من با حرفات به خاطر این بود که در دفاع از لوپز گفتی کاسیاس اون گل فینال رو خورد... این جور استدلال کردن اصلا تو کتم نمیره...
در مورد نظر مربی ها و مربی دروازبان٬ شاید توی تمرینها یه چیزهایی دیده باشن ولی وقتی توی زمین کاسیاس عملکردش بهتره باید بهش فرصت بدن... اگه اونجوری که اونا فکر می کنن توی زمین بد بود٬ دیگه روی نیمکت گذاشتن هم برای هوادارا قابل توجیهه... ضمن اینکه اگه کلا ایراد جدی توی کار کاسیاس وجود داشت برای یو سی ال که از اول فصل هدف اصلی بود نمیومدن بهش بازی بدن...
در مورد کروس من گفتم بهترین عملکرد کروس زمانیه که پشت مهاجما بازی می کنه... تو پست هافبک هجومی عملکردش بهتره... بازم تاکید می کنم... ضمن اینکه فصل قبل ایسکو نشون داد تو پست هافبک دفاعی هم عملکردش بی نظیره
پيرلو: دليل جداييام از ميلان فقط آلگري بود
آندره پيرلو هافبک تيم فوتبال يوونتوس با ابراز ناراحتي از حضور آلگري در اين تيم به عنوان مربي گفت:زمانيکه در ميلان فعاليت مي کردم آلگري هيچ اعتقادي به من و تواناييهايم نداشت.
آندره پيرلو هافبک تيم فوتبال يوونتوس با ابراز ناراحتي از حضور آلگري در اين تيم به عنوان سر مربي در اين تيم گفت: زمانيکه در ميلان فعاليت مي کردم آلگري هيچ اعتقادي به من و تواناييهايم نداشت.او قصد نداشت تا از من در ترکيب ثابت تيم خود استفاده کند به همين دليل من تصميم به جدايي از ميلان گرفته و راهي يوونتوس شدم.در آن زمان بسياري اعلام کردند که من به دليل پول و درآمدهاي مالي اين تصميم را گرفته ام که اين اظهار نظر درست نبوده و تحت هيچ عنوان صحت نداشت.
در حال حاضر 402 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 402 مهمان ها)