اصغر داشت میسوختا بازی با اتلتیک هواداراشون دست زدن واسه اتلتیکیا اومدن یه عده بچه گفتن بارسا فراتر از باشگاه ولی یادشون نیست اب بستن و میخواستن مورینیو رو بزنن
من هنوزم میگم اگه قراردادهای غیرقانونی-کله خوک-دزدی-کثیف بازی-دزدیدن بچه های کوچیک و بردن به لاماسیا و دروغ... فراتر از یه باشگاه بودنه افتخار میکنم رئال فقط یه باشگاهه
من هنوزم میگم اگه قراردادهای غیرقانونی-کله خوک-دزدی-کثیف بازی-دزدیدن بچه های کوچیک و بردن به لاماسیا و دروغ... فراتر از یه باشگاه بودنه افتخار میکنم رئال فقط یه باشگاهه
چیزی که امسال بیشتر از همه باعث سوزش غارسایی ها شد این بود که رئال بدون حتی یه مورد مشکوک داوری و حرف و حدیث، با اقتدار قهرمان شد... برعکس اکثر عناوین خودشون
دقت کردین به طور هماهنگ همه گزارشگرا میگن "د گوژمان" تا اونجایی که یادمه هیچوقت بازیکنای هلند اگه تو اسمشون ز بود نمیگفتن ژ
ما اخر نفهمیدیم shakiri چی تلفظ میشه
شقیری -شگیری -اون روز هم گزارشگره میگفت شکىِيری عین ادم بگید شکیری دیگه فک کردن ملت همه حشری ن که با یه شکیری گفتن امپرشون میره بالا
بعد بازی مورینیو دور زمین میدوید اصغر رفت سراغش دستشو میاورد پایین
رفت تو زمين انگشت اشارشو گرفت سمت سكو ها
اصغر اومد مورينيو هموباهاش دست به يقه شد
ماتراتزي اومد اصغر رو پرت كرد اونوور اومدن خوزه رو ببرن نميرفت خيلي بازهمورفيق بودن خوزه و ماتراتزي گريه هاش تو بغل خوزه
بعد ابپاشا رو وا كردن
کارلوس کی روش تنها مربی بود که گفت بهترین بازیکن جام روبن میشه
هلند فقط میخواست حز بادیا رو مشخص کنهتو سایت همسایه همه تاپیک زده بودن از 1 هفته قبل جام
بعد بازی هلند یه هو یه تاپیک زرت پرید بیرون تاپیک متمرکز طرفداران لاله های نارنجی/امید اول قهرمانی