نوشته اصلی توسط ehsan1361 مشدی مایه دار داریم ؟ داریم اما خسیس
نوشته اصلی توسط Betty حالا ما که نخوردیم ولی اینا میگن اگه گرفتنتون هر کار میکنین اعتراف نکنین که مشروب خوردین الان وگرنه میرین دادگاه اگه دستگاهشون رو مثل کریسمس روشن نکنن نمیفهمن خوردی یا نه خوب وقتی بوش تا 2 کیلومتری چراغ میده چجوری بگن نخوردن؟
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط A M I R خو الان بگو ريا ميشه
نوشته اصلی توسط Betty داریم اما خسیس به نکته ی ظریفی اشاره نمودی
نوشته اصلی توسط A M I R خو الان بگو الان ديگه ريا ميشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حد داره 80 تا ناقابل میخوری ، اگه نمردی زنده میمونی بستگی به هوشت داره زیاد پرت باشی 80 تاست اگه تلو تلو بری فک کنم 50 تاست
نوشته اصلی توسط TO FAN اگه دستگاهشون رو مثل کریسمس روشن نکنن نمیفهمن خوردی یا نه خوب وقتی بوش تا 2 کیلومتری چراغ میده چجوری بگن نخوردن؟ بدون اون دستگاهای تستشون هر چی ام بگن خوردی حرفشون قبول نیس تازه با همون دستگاهام میشه کلک زد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حد داره 80 تا ناقابل میخوری ، اگه نمردی زنده میمونی حد به اين ستدگيا جاري نميشه كه گفتم اصولا الكي دادگاه نميبرن
نوشته اصلی توسط TO FAN بستگی به هوشت داره زیاد پرت باشی 80 تاست اگه تلو تلو بری فک کنم 50 تاست وسطشو بگیر مشتری بشیم 65 تا صلوات بفرست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن