نوشته اصلی توسط A M I R مدیر فنی کجا بود با تالار که همه کاراشو خودم کردم اونجا رو دسترسی ندارم کلا کسی نیست میگم اون اهنگم بلد نبود چی برسه مدیر فنی پ اون کیارش چی چیشد؟ خوب اون سعید منگل بگو یوزر پس سایتو بده بهت
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط A M I R الانم براتون گیر میکنه تالار از 2 ساعت قبل؟؟؟ نه ، الان عالیه
نوشته اصلی توسط A M I R الانم براتون گیر میکنه تالار از 2 ساعت قبل؟؟؟ گیر نداره واسه من فقط پستا رو بعضیاشو دو تایی میاره با رفرش حل میکنه
نوشته اصلی توسط Betty من از اولم گفتم مدیر فقط امیر دیوق میگه ، میگفت مورتوض
نوشته اصلی توسط A M I R الانم براتون گیر میکنه تالار از 2 ساعت قبل؟؟؟ فعلا نه
نوشته اصلی توسط A M I R الانم براتون گیر میکنه تالار از 2 ساعت قبل؟؟؟ يعني چيكار كردي؟
نوشته اصلی توسط A M I R هووی اون اواتار قبلی داریوش بود کی بود اونو بزن به هوا نگاه میکرد اون باحال تر بود
نوشته اصلی توسط tandis_m يعني چيكار كردي؟ ماشین و موتور وقتی بنزین تموم میکنه چیکار میکنن؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حسین عجب تخصص هایی داشت و ما نمیدونستیم از هر انگشتش يه هنر ميباره فداش شم
نوشته اصلی توسط TO FAN ماشین و موتور وقتی بنزین تموم میکنه چیکار میکنن؟ هولش میدن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن