صفحه 3476 از 3994 نخستنخست ... 24762976337634263466347434753476347734783486352635763976 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,751 به 34,760 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    امسال کره اسبیم
    سال دیگه اسب
    2 سال بعد نره غول
    شما پارسالم اسب بودین امسال با این همه خرید دیگه هیچی
    تو رو خدا نه دو سال دیگه
    10 ساله دارین تیم مسازین

فوق حرفه ای
    حسین جون فیلم دوبله تا وقتی زبون اصلیش هست اشتباه!
    مگر همراه هم شن و الا زبان اصلی اولویتت باشه
    اصلا نصف حس فیلم به صدای بازیگراش
    دوبلور هر چقدرم توانا باشه! که معمولا این طور نیستن باز نمیتونه صدای بازیگر رو تمام و کمال دراره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    عمر مومنی سوژه ای بهتر از این مورنیو پیدا نمیکنه
    اتوبوس - کره اسب

مصاحبه کرده که فابرگاس نمیخواسته برگرده ارسنال
    جالبه فابرگاس بدو وردوش مصاحبه کرده بود که آرسنال منو نخواست
    عمر مومنی پارسال که خیلی بد ضایع شد سر بازی سیتی

ضمنا شک نکن همین طور بوده! فابی اگر میخواست برگرده اصلا چلسی نمیومد!

ضمنا تو اون مصاحبش نگفت من میخواستم برگردم ارسنال! گفت ارسنال متیونست منو بر گردونه ولی نخواست
    خوزه هم گفت اپشنب تو قرارداش وجود داشت که ارسنال میتونست برش گردونه اما استفاده نکردم و فکر میکنم سسک هم دلش نمیخواست این اتفاق بیفته

فوق حرفه ای
    - به گزارش اینسایدر، فن خال با دقت تمامی حرکات و رفتارهای بازیکنان منچستر را زیر ذره بین خواهد داشت.
    سرمربی هلندی، در تمام کرینگتون (کمپ تمرینی یونایتد) و اطراف آن، دوربین‌هایی نصب کرده است که باعث می‌شود هیچ جای فراری برای بازیکنانی مثل وین رونی و رابین فن پرسی وجود نداشته باشد.
    قدرت زوم این دوربین‌ها به قدری قوی است که می‌تواند صورت بازیکنان را با کیفیت بسیار بالا به تصویر بکشد و حالات صورت و صحبت‌های آنها را متوجه شود.
    تمامی دوربین‌ها در یک اتاق مرکزی به یک سیستم وصل می‌شوند که توسط فن خال و دستیارانش بررسی خواهند شد.
    فن خال پس از حضور در کرینگتون شرایط را به خوبی بررسی کرد و به انتقاد از باد‌های شدید در منچستر پرداخت و عنوان کرد که این موضوع کار آنها را سخت می‌کند.
    او قصد دارد تغییراتی در این کمپ ایجاد کند که نزدیک به 3میلیون پوند هزینه خواهد داشت.
    تخت‌خواب‌هایی در کمپ قرار خواهند گرفت که بازیکنان بین تمرین صبح و عصر در کمپ استراحت کنند و بیشتر وقت خود را در کرینگتون و تحت نظر فن خال سپری کنند.

فوق حرفه ای
    مجتبی جباری بازیکن سابق استقلال و تیم‌ملی‌ سرمایه گذار تیم جدید عبدالرضا کاهانی «وقت داریم حالاست». به گزارش آی‌اسپورت‌ شماره 8 فراموش نشدنی آبی ها امروز در گفت و گویش با هفته نامه تماشاگران درباره انگیزه اش از سرمایه گذاری در سینما و عادات هنری اش و البته علائق اش صحبت کرده است. او حرف های گنگ و نامفهوم درباره خداحافظی اش از تیم‌ملی‌ گفته است.
    جباری درباره سرمایه گذاری اش در سینما می‌ گوید: فیلم وقت داریم حالا در فرانسه فیلمبرداری شده و محصول مشترک ایران و فرانسه است. من هم به عنوان سرمایه گذار ایرانی در این پروژه حضور دارم. من با آقای کاهانی 2 سال پیش آشنا شدم، ایشان استقلالی هستند و خیلی فوتبالی به همین دلیل به هم علاقه پیدا کردیم. یک سال بعد دیدم ایشان به دنبال سرمایه گذار هستند؛ به من پیشنهاد دادند و من هم قبول کردم. کارهای آقای کاهانی واقعا خاص است و این فیلم هم، فیلم خوبی است. من از این همکاری بسیار خوشحالم و از شروعی که داشتیم راضی ام.
    جباری در پاسخ به این سوال که چرا پولش را برده در سینما سرمایه گذاری کرده می‌ گوید: من تئاتر و سینما را خیلی دوست دارم و حقیقتش وقتی با یک کارگردان صحبت می‌ کنم احساسم این است که موضوع مشترک با آنها زیاد دارم. درباره زندگی، تفکر آدم و ... همه زندگی که فوتبال نیست. من دوست داشتم یک کار متفاوت بکنم که فراتر از بیزنس باشد و این کار را کردم چون از نظر اجتماعی و فکری چیزهای جدیدی به من اضافه شد.
    سوال بعدی از جباری درباره نرفتنش به جام‌جهانی است او می‌ گوید: درباره جام‌جهانی نرفتن حرف زیاد دارم اما فکر نمی‌ کنم الان زمان مناسبی برای صحبت کردن باشد. من برای کارم دلایلی داشتم و حرف هایی هم دارم که خیلی ها درکش نمی‌ کنند. به هر حال اجازه بدهید فعلا در این باره دیگر حرف نزنم.
    اما اوضاع شماره 8 در تیم الاهلی، جباری از تیمش کاملا راضی است او می‌ گوید: اینجا به اندازه تلاشی که می‌ کنی دیده می‌ شوی و درگیر مشکلاتی نیستی که به تو ربطی ندارد. پارسال الاهلی شرایط خوبی داشت و من هم سعی کردم کمکشان کنم. اینجا همه برای موفقیت تیم تلاش می‌ کنند و من هم سعی می‌ کنم نماینده خوبی برای ایران باشم. چیزی که من می‌ پسندم این است که خیلی از مسائل حاشیه ای که قبلا درگیرش بودم اینجا وجود ندارد. در کل من خیلی خوشحال که الاهلی را انتخاب کرده ام.

فوق حرفه ای

7. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها

دقیقا همین میشه
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

فوق حرفه ای
    امروز 20 جولای در کشورهایی چون برزیل،آرژانتین و اروگوئه؛ "روز دوستی" نام دارد . سوژه امروز کاربران اینترنتی در صفحات اجتماعی، دو فوتبالیست مطرح آرژانتینی یعنی ماکسی لوپس و برونو ایکاردی هستند. دو بازیکنی که چند سال گذشته بینشان دوستی صمیمانه ای در جریان بود اما بخاطر خیانت ایکاردی به دوست صمیمیش و ایجاد رابطه عاطفی با نامزد لوپس این دوستی به یک دشمنی و کینه عمیق تبدیل شد.
    حالا کاربران آرژانتینی در توئیتر و فیسبوک خود عکس های قدیمی این دو را منتشر می کنند . عکس هایی که وندا نارا همسر فعلی ایکاردی و نامزد سابق لوپز نیز در کنارشان حصور دارد .

حرفه ای

فوق حرفه ای
    حالا یه فرار هماهنگ ،گرت بیل استارت میزنه ،کاملا بارترا جا موند ،خود بیل،فرصت هست و توی دروازه ،توی دروازه ،چه استارتی بیش از یه نیم از زمین رو طی کرد و نهایت هم گل رو هم زد
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

صفحه 3476 از 3994 نخستنخست ... 24762976337634263466347434753476347734783486352635763976 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)