این که فیفا از پس بهتره که توش شکی نیست اما از نظر من چندتا راه هست که میتونه بازی فیفارو جالب تر کنه مثلا تورهای هر ورزشگاه رو مثل واقعیت طراحی کنه و یکم از شکل یک نواختی در بیاره ( خودم میدونم تو تنظیمات بازی میشه تورارو عوض کرد اما میدونین که کافی نیست ) یه راه دیگه و مهم اینه که استیل تخمیه بازیکنارو درست کنه من خودم فن فیفام اما واقعا فیزیک بازیکنای پس خیلی قوی تره ( با نسخه پس 2014 کاری ندارم ) یکی دیگه از کارهای جالبی که میتونه بکنه اینه که چهره همه مربیای تیم هارو درست کنه مثل بازیه جام جهانی ، و حتی قابلیت ساخت چهره ی مربی که خودمون برای قسمت مربی گری انجام میدیم ، یه تغییرات اساسی تو قسمت کریر بازی بده و چون احساس یک نواختی رو کم کم داریم میبینیم به نظر من حتی باید فیفا لایسنس چمپیونز لیگ رو هم بگیره که همین نکته خیلی جالب میکنه بازی کردن قسمت کریر رو و در آخر قابلیت آپدیت استوک و سایر چیزها هم که باید باشه که نیست ( بله میدونم با پچ ردیف میشه :| ) ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]