نوشته اصلی توسط Unforgiven گردنبند خریدی برا همشون؟ تو کوله بارم داشتم ، احتیاج به خرید نبود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو کوله بارم داشتم ، احتیاج به خرید نبود
نوشته اصلی توسط Unforgiven مثل تو خسیس نیستم که با اون قد و هیکلت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مثل تو خسیس نیستم که با اون قد و هیکلت من که کبابها رو تعریف کردم خساستم کجا بود
نوشته اصلی توسط Unforgiven من که کبابها رو تعریف کردم خساستم کجا بود اون کبابها به خاطر شکم خودت بوده پیش خودت گفتی با یه تیر دو تا نشون میزنم ، هم شکمم راضی میشه ، هم دوست دخترم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه من و دوست دختر ؟ تو این سن و سال و با کوله باری از تجربه ؟ هم سن و سال های من دو تا بچه دارن به قول معروف : آردها رو ریختیم و الک ها رو آویختیم احسان ميگم اين كوله بارو نميخواي بذاري زمين خسته ميشيا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اون کبابها به خاطر شکم خودت بوده پیش خودت گفتی با یه تیر دو تا نشون میزنم ، هم شکمم راضی میشه ، هم دوست دخترم علاوه بر کباب چیزهای گرد سفیدی هم بله که به دلیل باطل نشدن روزه از گفتنش معذوریم
نوشته اصلی توسط tandis_m احسان ميگم اين كوله بارو نميخواي بذاري زمين خسته ميشيا میخوام بندازم رو دوش علیرضا
نوشته اصلی توسط Unforgiven علاوه بر کباب چیزهای گرد سفیدی هم بله که به دلیل باطل نشدن روزه از گفتنش معذوریم بگو روزه باطل نمیشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میخوام بندازم رو دوش علیرضا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 464 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 464 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن