نوشته اصلی توسط Milad کلا با همه درگیر بودیم سر البوم ژاکت تو اینجا چه فحش فحش کاری ای داشتیم با هوادارای شادمهر یه تاپیک بزن درباره ی کارای کاور شادمهر ببین کسی واکنش نشون میده
نوشته اصلی توسط mohammad اره شاید
نوشته اصلی توسط mohammad حمله به فروم ففر یادش بخیر دخترا شیرشون خشکید از بس حرص زدن ففر جونم یادته اون مانتو صولتی خوشملُ پوشیده بودم شب کنسرت
نوشته اصلی توسط HO33E!N منم این واسه سه سال پیش بود از اون کارایی بود که اجباری خونده و معلومه حوصله نداشته البوم قوی میشه!
نوشته اصلی توسط HO33E!N 13 اوج کار بود امیدوارم رو به پایین حرکت نکنه کارای محسن که توش گیتار الکتریک داره رو دوست دارم یکی دو تا کار اروم هم بندازه تنگش البوم خوبی میشه 13 رو خیلی دوست دارم در کل محسن البوم ضعیف نمیده ولی تک ترکاش ضعیف زیاد داره توش
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N مردیم از بی فوتبالی
نوشته اصلی توسط Herzeleid این واسه سه سال پیش بود از اون کارایی بود که اجباری خونده و معلومه حوصله نداشته البوم قوی میشه! من تو خونه و خونواده به طرفدار چاووشی بودن معروفم فک میکنن من کاراشُ میسازم هر کار چرتی میکنه اس ام اس میاد محسن هم که گند زد مثل مترو
نوشته اصلی توسط HO33E!N 13 اوج کار بود امیدوارم رو به پایین حرکت نکنه 2 3 تا ترک پرچم اوج کار بود منتها یکدست نبود.....13 که قبل پرچم وکال گرفته بود! پارو خوب میشه...فقط ممکنه چون یکدست همه باش حال نکنن
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه تاپیک بزن درباره ی کارای کاور شادمهر ببین کسی واکنش نشون میده الان با منطق تر شدن ولی هوادارای ففر و یگانه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 388 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 388 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن