نوشته اصلی توسط Milad یه زمانی این جمله رو میشینیدم ....بی خیال قبل مجاز شدن خيلي دنبال آهنگاش بودم ولي بعد
نوشته اصلی توسط mohammad عالی شد این مرتیکه تو اوجشم هیچ گهی نبود کاش کرار رو نمیخرید همش حاشیس میگن حنیف مصدومیتش جدیه شاید یکی دیگه هم از لیست خارج کنن محسن حسینی بگیرن
نوشته اصلی توسط HO33E!N پس خیلی نمونده....دیماریا بمونه همه چی تکمیله....فقط مهاجم مشخص نشد نگردو پاش شکست خطر از بیخ گوشمون رد شد شاید کارلتو میخواد از جیمز به عنوان مهاجم استفاده کنه
نوشته اصلی توسط Unforgiven یابو شکر اضافی نخور خودتی
نوشته اصلی توسط HO33E!N پس خیلی نمونده....دیماریا بمونه همه چی تکمیله....فقط مهاجم مشخص نشد نمیمونه مهاجمم نمخریم
نوشته اصلی توسط Milad بد بختی محسن هم میرینه به ادم پارسال بود گفتن اوایل پاییز البوم میاد بعد گفتن دم عید بعد گفت بعد تعطیلات نمیزاره یه تاریخ رو مشخص کنم کاش استاد آلبوم بده زودتر
نوشته اصلی توسط HO33E!N میگن حنیف مصدومیتش جدیه شاید یکی دیگه هم از لیست خارج کنن محسن حسینی بگیرن حنیف دفاعی ریده ولی تو تاکتیک علی اصغری عالیه اونم به عنوان مهاجم
نوشته اصلی توسط mohammad نگردو پاش شکست خطر از بیخ گوشمون رد شد شاید کارلتو میخواد از جیمز به عنوان مهاجم استفاده کنه پاش شکسته نمیشه بز خریدش؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven به شما ربطی نداره من و سفیده چی میگیم شما سکوت ولي اين شما بودي كه گفتي مادر عروس نه من
نوشته اصلی توسط Herzeleid نمیمونه مهاجمم نمخریم لوکاکو موند؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 527 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 527 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن