نوشته اصلی توسط جادوگر بری شهر دیگه دانشگاه بهتری گیرت نمیاد؟ تو بین دانشگاه های متوسط رشته مهم تره! فرقث نداره کجا اول سعی کن رشته بهتر رو بری
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر رتبت خراب شد بگو یه رشته بهت بگم مرگ نداره خداییش خراب شد یک بار دیگه کنکور میدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو بین دانشگاه های متوسط رشته مهم تره! فرقث نداره کجا اول سعی کن رشته بهتر رو بری باز یونی داریم تا یونی
نوشته اصلی توسط جادوگر بری شهر دیگه دانشگاه بهتری گیرت نمیاد؟ اونا که میگن بده نسبت به دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان میگن نه کاشان و یزد و بندر عباس
نوشته اصلی توسط جادوگر خداییش خراب شد یک بار دیگه کنکور میدم اگر ادمی هستی بکوب بشینی بخونی بد نیست اما اگر نه بدترین کار ممکنه چون سال دوم وحشتناک فشار زیاده
نوشته اصلی توسط جادوگر خداییش خراب شد یک بار دیگه کنکور میدم مدیریت مالی تو ایران مرگ نداره ...
نوشته اصلی توسط HO33E!N اونا که میگن بده نسبت به دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان میگن نه کاشان و یزد و بندر عباس میگم یک سال دیگه مثل خر بخونی شب و روز بعدش بری یک یونی خوبی ارزش داره/
نوشته اصلی توسط HO33E!N خااااااااااااک بر سرت همه میگفتن کلت بو قرمه سبزی میده ولی خودم بعدا فهمیدم دروغ میگفتن کلم بو عن میداد سخترین درسشون میگن ادبیات عمومیه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط جادوگر میگم یک سال دیگه مثل خر بخونی شب و روز بعدش بری یک یونی خوبی ارزش داره/ من مه نمیتونم بخونم ولی اگر میتونی اره راست میگن
نوشته اصلی توسط HO33E!N مدیریت مالی تو ایران مرگ نداره ... این اصطلاحات واسه ما تعریف نشده من الان تو اوجم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 465 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 465 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن