نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه کی خوب بود؟کاش انصاری فر جای برهانی میگرفتن این دفاعه ! مگویان
نوشته اصلی توسط Unforgiven خو پس تعجیل کن گوشیم رو سایلنته متوجه نمیشم کی اس میاد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid زحمت نکش من مهمونی نمیرم زیاد مگه درجه 1 باشه یا خانواده دیگه خیلی اصرار کنن و اگر نرم ناراحت بشن نه توروخدا قدم رو چشم ما بذار که ناراحت می شیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینُ که نفهمیدم چی گفتی..... ولی در مورد شیمی دوست من فوق علم و صنعت داره تو دبیرستان معلم شده من معلم چی بشم حسین ورزش خوبه ؟
نوشته اصلی توسط جادوگر تا بیام اون *پ*ا*ر*گ*ی* رو اونجا بکشم تو همین شهر خودم یک بار دیگه میشینم کنکور میدم همه با همین توهم میشینن....
نوشته اصلی توسط Milad از ساعت 4 اومدم خونه هنوز شلوارم رو عوض نکردم طفلک
نوشته اصلی توسط Al!rezA این دفاعه ! مگویان فخرالدینی خوب تر از این جون ها تر ها بود- دمش گرم
نوشته اصلی توسط Herzeleid زحمت نکش من مهمونی نمیرم زیاد مگه درجه 1 باشه یا خانواده دیگه خیلی اصرار کنن و اگر نرم ناراحت بشن منم از مهمونی متنفرم....
نوشته اصلی توسط Milad گوشیم رو سایلنته متوجه نمیشم کی اس میاد در دو کلمه خلاصت کردم بخون
نوشته اصلی توسط reza67 من معلم چی بشم حسین ورزش خوبه ؟ رضا جایی پیشنهاد ندادن بهت؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 443 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 443 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن