نوشته اصلی توسط vahid کشم فایروال داره دزدگیر هم گذاشتم براش سایت باران یک سایت نفوذی هست الان کل سیستمت زیر دسته باو
نوشته اصلی توسط mohammad هیگی هم یکی مثه اولادی بود خواست باید یه جایی که تو چشم باشه نه من اینقدری که از جیمز مطمئنم از راموس مطمئن نیستم اون که البت
بخدا 80 تا زیاده ایشالا جیمز یه تودهنی به ما بزنه و نشون میده از انخل بهتره
نوشته اصلی توسط mohammad پیشنهاد قرضی رو رد کرده گفته فقط باید بخری رئال منتظره پی اس جی لاوتزی رو به میلان بفروشه و 60 تا بده که انخلو بهشون بده میتونیم با وراتی یا کاوانی تاخت بزنیم اگه پرز اصرار کنه مجبور میشن ... تاخت بزنیم ضرر کردیم
یک بحثی بیارید ما هم یک چیزی حالیمون بــــــــــاشه
نوشته اصلی توسط mohammad بخدا 80 تا زیاده ایشالا جیمز یه تودهنی به ما بزنه و نشون میده از انخل بهتره من نگران ضعفش توی سرعتشم... تو کارهای سرعتی پشم دی ماریا هم نیس
نوشته اصلی توسط جادوگر سایت باران یک سایت نفوذی هست الان کل سیستمت زیر دسته باو زارت... بچه شیرازی؟
نوشته اصلی توسط vahid من نگران ضعفش توی سرعتشم... تو کارهای سرعتی پشم دی ماریا هم نیس دقیقا البته تو کارای دفاعی از انخل بهتره
نوشته اصلی توسط vahid اگه پرز اصرار کنه مجبور میشن ... تاخت بزنیم ضرر کردیم موراتا مصدوم شد
نوشته اصلی توسط جادوگر یک بحثی بیارید ما هم یک چیزی حالیمون بــــــــــاشه دروازه شا دیی خوبه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 187 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 187 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن