نوشته اصلی توسط جادوگر دو سال رفتم مدرسه نمونه اونجام از وسط نصف شد تا پاس شدم فقط بهترین دوران بود قبلنا رتبه یک یک مدرسه عادی بودم کلا سوسول بودم از وسط لهم کردم خداییش یادش میوفتم
نوشته اصلی توسط جادوگر جدی؟ حالا درصدهای فعلی کنکورتو بگو حدودا چند میشه بعدش بگو کدوما رو میتونی پیشرفت بدی بیا یه کم بیندیشیم بهش
نوشته اصلی توسط Unforgiven حالا درصدهای فعلی کنکورتو بگو حدودا چند میشه بعدش بگو کدوما رو میتونی پیشرفت بدی بیا یه کم بیندیشیم بهش مدرشور توکلی و سنجش **** رو ببرن ولی 10 روز دیگه نتایجم میاد فقط میدونم تو کنکور زبان عمومیهام 3 برابر درصد هام
نوشته اصلی توسط جادوگر مدرشور توکلی و سنجش **** رو ببرن ولی 10 روز دیگه نتایجم میاد فقط میدونم تو کنکور زبان عمومیهام 3 برابر درصد هام الان خط دوم چی گفتی فارسی بگو لطفا بنده متوجه نشدم
نوشته اصلی توسط Unforgiven الان خط دوم چی گفتی فارسی بگو لطفا بنده متوجه نشدم دوتا کنکور دادم یکی زبان یکی ریاضی ریاضی رو چون اولین کنکور بود شدیدا ریدم ولی زبان خیلی بهتر شد
نوشته اصلی توسط جادوگر دوتا کنکور دادم یکی زبان یکی ریاضی ریاضی رو چون اولین کنکور بود شدیدا ریدم ولی زبان خیلی بهتر شد اوه
نوشته اصلی توسط Unforgiven اوه چیه؟
دیروز داشتم نگاه تست های ریاضی میکردم چقدر آسون شدن
نوشته اصلی توسط جادوگر چیه؟ بد دادی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 420 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 420 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن