نوشته اصلی توسط mohammad تو خوبی ....
نوشته اصلی توسط جادوگر چمیدونم گفتم شاید امیدی باشه
نوشته اصلی توسط Unforgiven گفتم شاید امیدی باشه این وسط نقش خدا رو باید یادآورشد
نوشته اصلی توسط جادوگر از امسال سخت تر سوال پیدا نمیشه اگه 5 برابر بهت وقت بدن میتونی همشون رو حل کنی یا بعضیا حل نشدنی هستن؟
نوشته اصلی توسط mohammad محمد تظاهر میکنی از اومدن خامس خوشحالی درسته؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven اگه 5 برابر بهت وقت بدن میتونی همشون رو حل کنی یا بعضیا حل نشدنی هستن؟ حل نشدنی زیاد داشت یک چندتاییش رو وقت داشتم میحلیدم امسال حجم رفت بالا جر خورم ولی خیلی زود گذشت نفهمیدم چی شد 18 سالم شد
نوشته اصلی توسط Unforgiven محمد تظاهر میکنی از اومدن خامس خوشحالی درسته؟؟؟؟ دعا کن خوب بشه
نوشته اصلی توسط Unforgiven محمد تظاهر میکنی از اومدن خامس خوشحالی درسته؟؟؟؟ خوشحال که هستم ولی به قیمت نرفتن دیماریا این بدبخت که تقصیری نداره به ارزوش فقط رسید
نوشته اصلی توسط جادوگر حل نشدنی زیاد داشت یک چندتاییش رو وقت داشتم میحلیدم امسال حجم رفت بالا جر خورم ولی خیلی زود گذشت نفهمیدم چی شد 18 سالم شد کاش منم 18 ساله بودم
نوشته اصلی توسط mohammad خوشحال که هستم ولی به قیمت نرفتن دیماریا این بدبخت که تقصیری نداره به ارزوش فقط رسید امروز خبر دادن تراز مالی باشگاه هنوز مثبت پنجاهه نیازی نیس دی ماریا رو بفروشیم کاش نفروشیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن