پودولوسکي: خديرا به آرسنال بيايد، شاد ميشود
مهاجم مليپوش آلماني تيم فوتبال آرسنال از هافبک رئال مادريد خواست به جمع «توپچيها»ملحق شود.
در مدت دو، سه هفته اخير شايعات زيادي در مورد حضور «سامي خديرا» در تيم آرسنال به گوش رسيده است.
در اين ارتباط لوکاس پودولوسکي که در کنار خديرا و ساير اعضا ژرمنها هفته قبل فاتح رقابتهاي جام جهاني شد و خود نيز در تيم انگليسي بازي ميکند، خواهان ورود ستاره مادريدي شده است.
«پولدي» 29 ساله در اين مورد به نشريه اشپورتبيلد گفت: سامي خودش خوب ميداند اگر به آرسنال بيايد، چقدر در کنار مسعود اوزيل، پر مرتهساکر و من خوشحال خواهد بود. ما کنار هم در جام جهاني ايام بسيار خوشي داشتيم و اگر او به لندن پيش ما بيايد، بازهم دوره باشکوهي را تجربه خواهيم کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
yon.ir/lJg0
ویرایش توسط HASSAN : 07-23-2014 در ساعت 06:05 PM
تورس گزينه جانشيني رودريگز
با انتقال ديگو کاستا به چلسي، سران اين باشگاه انگليسي به دنبال فروش مهاجم اسپانيايي خود هستند.
به نوشته روزنامه ديلي ميل، ژوزه مورينيو سرمربي چلسي از سران اين باشگاه خواسته نام فرناندو تورس را در فهرست خروجيهاي باشگاه قرار دهند تا با پول فروش اين بازيکن بتوانند مهرههاي جديد جذب کنند.
چلسي براي اين انتقال به مبلغ کمتر از 20 ميليون پوند رضايت نميدهد. اين در حالي که تيمهاي اتلتيکو مادريد و موناکو براي جذب گلزن 30 ساله چلسي ابراز تمايل کردهاند و قصد دارند اين مهاجم را جذب کنند.
مالک موناکو قصد دارد ال نينو را جانشين جيمز رودريگزي کند که با رقم 60 ميليون پوند به رئال پيوسته است.
میگن نتایج تک رقمیا اومده از همینجا اعلام میکنم
من یک تک رقمی نیستم!
تک رقمی هم نشدیم پزشو اینجا بدیم شانسو داری؟
غارساییا به این نتیجه رسیدن خامس از دیروز که به رئال اومده بازیکن مسخره ایه
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)