ابزارو نداشت؟ سبک؟ کدوم سبک؟ اگه منظورت تیکی تاکاست که فقط بارسایی ها بازی میکردن... پس با کنار گذاشتن بارسایی ها میتونست سبکو عوض کنه... تازه بازیکنای بزرگ باید میتونن با هر سبکی خودشونو وفق بدن... مثلا اگه ماتا، کوکه، اینیستا + نگردو رو میذاشت جلو، به نظرم نیازی به تغییر سبک نداشت
من دفاع از دلبوسکه نمیکنم واقعا رید و مهمترین خریتش ادامه سبک قبل بود با وجود دیدن جام کنفدراسین ها بارسا و بایرن
من دفاع از دلبوسکه نمیکنم واقعا رید و مهمترین خریتش ادامه سبک قبل بود با وجود دیدن جام کنفدراسین ها بارسا و بایرن
آفرین... منم همینو میگم... وقتی جام کنفدراسیون ها رو دید... باید از همون موقع به فکر می افتاد... یک سال فرصت داشت هر کاری میخواد انجام بده... وقتی دید بارسا هم اوضاعش خرابه باید تو ارنج و سیستم هم تجدید نظر میکرد
آفرین... منم همینو میگم... وقتی جام کنفدراسیون ها رو دید... باید از همون موقع به فکر می افتاد... یک سال فرصت داشت هر کاری میخواد انجام بده... وقتی دید بارسا هم اوضاعش خرابه باید تو ارنج و سیستم هم تجدید نظر میکرد
ترسو دلبوسكه اهل ريسك نيست ...
دوباره رفت اونا كه امتحان پس دادن را اورد بلكه كاري كنن در حالي كه به مراتب از پارسالم بدتر بود اوضاع بعضيا
به نظر من تيم قهرمان رو هميشه بايد تقويت كرد تو تورنمت بعدي