رسوایی اردشیر
وقتی نکوناز اردشیر را رسوا می کند
زمانی که نیوکمپ دیوانه وار به خاطر گلزنی من فحش میداد بهترین روز زندگی من بود
کریستیانو رونالدو![]()
![]()
زانتی:”اگر دست من بود هرگز دی ماریا را از دست نمی دادم”![]()
خاویر زانتی ، پیشکسوت اینتر پس از بازی دوستانه این تیم با رئال در مورد آینده دی ماریا صحبت کرد:”
اگر دست من بود هرگز اجازه نمی دادم چنین بازیکن مهمی از دست بورد. این را در جام جهانی نشان داد.”![]()
وی در مورد فصل آینده رئال گفت :” با خریدهایی نظیر خامس و کروس تبدیل به تیم قدرتمندی شده اند.”
چرا اینجا کپی شد![]()
مجبورم همون تاپیک رئال کپی کنم![]()
هوادار سویا هم تو ایران داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه پای یک سویایی در میان است... !!![]()
ردپای ما سویایی ها حتی تو لیسبون هم دیده میشد !!!
دیشب از طرفی ناراحت شدم برای اتلتیکوی دوست داشتنی از طرفی هم خوشحال برای پرچمدار سویل سرخیو راموس
راموس با ۲ تا گلی که تو نیمه نهایی و این تک گلی که در آخرین لحظات فینال زد بی شک یکی از ارکان اصلی قهرمانی رعال تو چمپیونز لیگ بود
به هوادارای رعال تبریک میگم با اینکه دلم با اتلتیکو بود و از صمیم قلب ناراحتم
کار ما هم تو **** کاپ خیلی خیلی سخت شد , اگه تو **** کاپ با اتلتیکو بازی میکردیم بازی جالبی میشد به نظرم ولی الان باید با یه غول بی شاخ و دم سر **** کاپ بجنگیم !!![]()
یعنی حاضرم تو تابستون هیچ بازیکنی به باشگاه ترانسفر نشه فقط پابلو هرناندز از سوانسی بگیریم !!![]()
همیشه چشم دنبالش بود امیدوارم روزی آرزوم به واقعیت تبدیل بشه و تو لباس سه ویا ببینمش![]()
دیگو کپل , فرشته ی کوچک
یکی از بازیکنایی بود که به عشقشون سویایی شدم
لعنت به اون کسی که باعث و بانی رفتنش از سویل شد
هیچ پیراهنی مثه پیراهن سویا بهش نمیاد امیدوارم روزی دوباره به سانچز پیز خوان برگرده![]()
در حال حاضر 439 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 439 مهمان ها)