نوشته اصلی توسط HO33E!N اون دفه تایتانیک زده بود برا دانلود 85 گیگمن موندم رو 30-40 اینچ چه تفاوتی میکنه کیفیت اصلی بلوری رو از دیسک اورجینال هم کبی کنی فک نکنم سی چهل گیگ بیشتر شه فک کنم اینا با یه برنامه ای الکی حجمو میبرن بالا بگن کیفیتش خیلی خوبه
نوشته اصلی توسط HO33E!N ترو دیتکتیو قشنگه ولی باید با حواس جم ببینی کلا 8 قسمته یه روزه میبنمش دیگه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad فارگو که فصل اولش هم کامل نشده ترو دهته کیو قشنگه ؟ فارگو 1 فصل بود تموم شد ترو دیتکتیو فوق العاده س
نوشته اصلی توسط Nima کیفیت اصلی بلوری رو از دیسک اورجینال هم کبی کنی فک نکنم سی چهل گیگ بیشتر شه فک کنم اینا با یه برنامه ای الکی حجمو میبرن بالا بگن کیفیتش خیلی خوبه من همون 4 گیگی ها دان نمیکنم ولبی هارد 1 ترام تا خرخره پره
من فیلم فقط از تورنت دانلود میکنم
نوشته اصلی توسط Nima من فیلم فقط از تورنت دانلود میکنم اون رزوز یکی گفت از تورنت دانلود کن هنگ کردم....
نوشته اصلی توسط HO33E!N اون رزوز یکی گفت از تورنت دانلود کن هنگ کردم.... چرا هنگ ؟!
نوشته اصلی توسط Nima چرا هنگ ؟! چون تا حالا نکردم...ولی تحقیقات کردم فهمیدم چی به چیه
نوشته اصلی توسط Nima چرا هنگ ؟! این شعورش به این چیزا نمیرسه که
نوشته اصلی توسط Milad این شعورش به این چیزا نمیرسه که *** خرم دستت نمیدم چه برسه خلافت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن