نوشته اصلی توسط Nima این که دوتاس 3 تا دیگه...به به به نگار من چهههه طووورهههه؟>
نوشته اصلی توسط Nima بس الان نکونام تو کدوم تیمه ؟ میخواد بره اوساسونا
نوشته اصلی توسط Nima بس الان نکونام تو کدوم تیمه ؟ لیگ قدرتمند اسپانیا البته دسته دو اونم به صورت رایگان واسه اوساسونا
Hero Enter Viva Real Madrid
الان شاخ isp ها کیه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N 3 تا دیگه...به به به نگار من چهههه طووورهههه؟> میلاد گفت 1 به به به به با یک عدد یه قبلش
نوشته اصلی توسط جادوگر الان شاخ isp ها کیه؟ تو کلا حرفت یا آی اس پی ه یا سنجش دات او آر جی
نوشته اصلی توسط Milad تو کلا حرفت یا آی اس پی ه یا سنجش دات او آر جی اون isp خیلی داره میدزده باور کنید خیلی این وسط داره گیگ خورده میشه بزنیم همه خط هامون رو جمع کنیم درست میشه مشکل اینه که تو ایران یک مشت ....
نوشته اصلی توسط HO33E!N 3 تا دیگه...به به به نگار من چهههه طووورهههه؟> ولی نیما راست میگه دوتا به هم کفایت میکنه ولی بین به دوم و اول باید یه فاصله باشه
نوشته اصلی توسط جادوگر اون isp خیلی داره میدزده باور کنید خیلی این وسط داره گیگ خورده میشه بزنیم همه خط هامون رو جمع کنیم درست میشه مشکل اینه که تو ایران یک مشت .... من ماهی 7 گیگ میخرم باز دوروز مونده به پایان اعتبارم ،گیگابایتم تمومهشاید تو کل یک ماه من دانلودم به 5 مگ نرسه
نوشته اصلی توسط HO33E!N حسن تو لینک نداری؟ لینک چی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 472 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 472 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن