اواتارم چقد سکسیه هلاک شدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر برنامه های مارکو رویس اعلام کرده این بازیکن علی رغم پیشنهادهای متعدد از سراسر اروپا، فقط بر روی رفع مصدومیت و بازگشت به میادین، تمرکز کرده است.
به گزارش Four Four Two، بعد از آنکه رویس، به عنوان آماده ترین بازیکن ترکیب آلمان، در نزدیکی جام جهانی، از ناحیه لیگامنت پشت قوزک پای چپ اش مصدوم شد و شانس کسب عنوان قهرمانی جهان را از دست داد، اکنون در تلاش برای رهایی از مصدومیت و بازنشانی نیروی از دست رفته اش است.
شایعه شده این بازیکن خوش تکنیک و گلزن که تا سال 2017 هم با دوتموند قرار دارد، هنوز برای تمدید قراردادش با این باشگاه به توافق نرسیده است. گفته می شود بندی در قرارداد رویس وجود دارد که مبلغ رضایت نامه او را 35 میلون یورو اعلام می کند و از انتهای فصل پیش رو هم قابل استناد است.
باشگاه های بزرگی چون بایرن مونیخ، لیورپول، منچستر یونایتد و بارسلونا به عنوان مشتریان پروپاقرص دارکوب وست فالن شناخته می شوند، ولی اکنون دیرک هبل در صحبت با بیلد، اعلام کرده شماره 11 محبوب علی رغم تمامی شایعات، تمرکز خود را از دست نداده است:
"مارکو می تواند هر باشگاه بزرگ اروپایی را قدرتمندتر کند. این مساله هم پیشنهادات متعدد موجود را توجیه می کند، ولی اکنون اولویت اول او بازیابی آمادگی و بازگشت به زمین است. سایر مسائل در چنین برهه ای، اهمیت چندانی ندارد."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوک اوریگی مهاجم تیم ملی بلژیک به صورت رسمی با لیورپول قراردادی 5 ساله امضاء کرد.
به نقل از سایت رسمی باشگاه لیورپول، دیوک اوریگی مهاجم 19 ساله باشگاه لیل به صورت رسمی به لیورپول پیوست. طبق توافق دو باشگاه اوریگی فصل آینده را به صورت قرضی برای لیل بازی خواهد کرد.
اوریگی پس از امضاء قرارداد با لیورپول گفت: "لیورپول یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است و من از اینکه جزئی از این تاریخ بزرگ هستم هیجان زده ام. "
بی بی سی گزارش داده است که لیورپول برای انتقال اوریگی 10 میلیون پوند (12.6 میلیون یورو) به لیل خواهد پرداخت.
![]()
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)