نوشته اصلی توسط mohammad گفته رو هر بازیکن قیمت میزاریم که باشگاه ها به همون قیمت بتونن بخر نه کمتر نه بیشتر طرح خیلی خوبیه نوشته اصلی توسط HO33E!N چه قانونی مثلا؟فیرپلی مالی خوبه دیگه ها همین که آقا محمد میگه
نوشته اصلی توسط Milad خود دیوثت تا یه هفته پیش میگفتی بندازیمش بیرون همینجوری از بین ایارا و خدیرا باید یکیشون برن رو سکو دیوث من کی گفتم گفتم با این پیشنهاد اگه ندیم سال دیگه یا رایگان یا نصف قیمت باید ردش کنیم ولی فک نمیکردم پرز اینطوری برینه تو نقل و انتقالات
نوشته اصلی توسط mohammad گفته رو هر بازیکن قیمت میزاریم که باشگاه ها به همون قیمت بتونن بخر نه کمتر نه بیشتر طرح خیلی خوبیه عزیزمجمدی طرحشو داده ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی بد میشه این طوری واسه رئال فقط بد میشه
حسین مقاله رو میخونی یا نه مسخره کردی
نوشته اصلی توسط mohammad دیوث من کی گفتم گفتم با این پیشنهاد اگه ندیم سال دیگه یا رایگان یا نصف قیمت باید ردش کنیم ولی فک نمیکردم پرز اینطوری برینه تو نقل و انتقالات یکی از بین ایارا و خدیرا کافیه حالا امسال خدیرا تو تیم نبود به جز یکی دوبازی لیگ اصلا نبودش احساس نشد
نوشته اصلی توسط Nima واسه رئال فقط بد میشه اتفاقا همه به ما که میرسن قیمتو دو برابر میکنن واسه ما خوب میشه دیگه هر بازیکنی میتونه به عشقش بپیونده
نوشته اصلی توسط Nima واسه رئال فقط بد میشه چرا بد میشه؟سوارز لوئیز کاوانی فالکائو ما خریدیم؟
نوشته اصلی توسط mohammad حسین مقاله رو میخونی یا نه مسخره کردی خو بذا دیوث
نوشته اصلی توسط Milad یکی از بین ایارا و خدیرا کافیه حالا امسال خدیرا تو تیم نبود به جز یکی دوبازی لیگ اصلا نبودش احساس نشد اخه ایارا میتونه بازی حریفو تخریب کنه ایارا مثه ژابیه یکی میخوایم مثه ماکلله -لاس-خدیرا که برینه به بازی حریف پارسال پارسال اومد امسال امساله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 507 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 507 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن