نوشته اصلی توسط HO33E!N باورم نمیشه کایخون تو 2 سال 50 تا جا به جا کنه لاشی فردا زودتر بیا چقد میخوابی
میلاد برکینگ بد 2 قسمت اولشو گرفتم همه از دم بدقیافه و ایکبیری هستن سریال باید بازیگراش بدرخشن آدم رغبت کنه
نوشته اصلی توسط mohammad لاشی فردا زودتر بیا چقد میخوابی من موندم از کجا میفهمین من خوابم؟
نوشته اصلی توسط mohammad الکس سانگ میفروشین به ما با كمال ميل 10 ميليون يورو هم ميديم بهتون
نوشته اصلی توسط Unforgiven میلاد برکینگ بد 2 قسمت اولشو گرفتم همه از دم بدقیافه و ایکبیری هستن سریال باید بازیگراش بدرخشن آدم رغبت کنه بهترین سریال با اختلاف
نوشته اصلی توسط HASSAN با كمال ميل 10 ميليون يورو هم ميديم بهتون چرا سانگ و آلوز و پدرو و بوسکتس هیچ پیشنهادی ندارن؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N بهترین سریال با اختلاف من از Game of thrones و Arrow خوشم میاد جفتشون 1-بازیگرا بی نهایت خوشگل 2-قهرمان دارن از این چیزا معرفی کنین
نوشته اصلی توسط HO33E!N باورم نمیشه کایخون تو 2 سال 50 تا جا به جا کنه بازیشو ندیدم تا حالا
نوشته اصلی توسط Unforgiven من از Game of thrones و Arrow خوشم میاد جفتشون 1-بازیگرا بی نهایت خوشگل 2-قهرمان دارن از این چیزا معرفی کنین اینم قهرمان داره
نوشته اصلی توسط Unforgiven میلاد برکینگ بد 2 قسمت اولشو گرفتم همه از دم بدقیافه و ایکبیری هستن سریال باید بازیگراش بدرخشن آدم رغبت کنه قیافه رو میخوای چکار سریال رو دست برکینگ بد نیومده و نخواهد امد
Hero Enter Viva Real Madrid
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن