نوشته اصلی توسط Unforgiven اکبر 7 فصله که ماشالا میشه فقط فصل 7 رو دید یا ارتباط پیوسته دارن؟ هر فصل 12 قسمته هر قسمت نهایت 30 دقیقه فصل 1 تا 4 خیلی به هم مرتبطه بقیه شم مرتبطه ولی نه زیاد خب تو از 5 بگیر
Natascha McElhone چه سکسیه
نوشته اصلی توسط Milad بد بختی اینه اون زنه که وصل میکنه بخش پشتیبانی منو میشناسه روم نمیشه ماهی یه بار بیشتر زنگ بزنم یه مدت تنها بودم هر روز زنگ میزدم کبابی از یه جایی زنگ میزدم میگفت حسین جان امروز کوبیده فرستادم برات
نوشته اصلی توسط HO33E!N من 1 گیگ از 2 تا الان دانلود کردم الانم THE OTHER GUYS در حال دانلوده فک کنم فیلم مزخرفی هم باشه تلویزیون امروز داشت نشون میداد
نوشته اصلی توسط AkbaR می گن فیلم خوبیست فک کنم از اوناس که خوشت بیاد درباره ی یهودیاس؟
Madeleine Martin شکل گربس این سریال اکبرو باید دید اینطور نمیشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من 1 گیگ از 2 تا الان دانلود کردم الانم THE OTHER GUYS در حال دانلوده فک کنم فیلم مزخرفی هم باشه یکی از بهترین زیرنویسایی که بوده برا این فیلم بوده لاشیا یه چیزایی می گفتن می ترکیدم از خنده
نوشته اصلی توسط Nima تلویزیون امروز داشت نشون میداد اون دفه ساعت 6 تا 9 یه فیلم دیدم ساعت 9:30 زدم شبکه 4 همونُ نشون داد اینقد غصه خوردم
نوشته اصلی توسط Unforgiven Madeleine Martin شکل گربس این سریال اکبرو باید دید اینطور نمیشه لاشی این بچه س بهش رحم کن
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه مدت تنها بودم هر روز زنگ میزدم کبابی از یه جایی زنگ میزدم میگفت حسین جان امروز کوبیده فرستادم برات یکی از ارزوهام اینه زنگ بزنم رستوران بگن اشتراک 4 همون غدای همیشگی
Hero Enter Viva Real Madrid
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 499 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 499 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن