نوشته اصلی توسط HO33E!N بعضی فیلما خیلی ازش تعریف میکنن ولی به یادتم نمیمونن مثل همین خیلی فیلم معمولی بود بعضی فیلما هم خیلی ازش تعریف میکنن من یکی سمتش هم نمیرم مثل TREE OF LIFE یا LIFE OF Pبرعکس MELISA P ها life of pi رو دوز دارم melisa p چیه ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR علی ام رفت آهنگ گود نایت سینا حجازی رو گوش کنه نوشته اصلی توسط HO33E!N رفت بزنه 100%یه سرچ کرد محو شد دارم arrow میبینم اکبر رید تو حالم گفت هلنا کشته میشه دارم سعی میکنم توی فیلم چن تا جذابیت پیدا کنم بلکه بشه بقیشو دید
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه مدت قفل کرده بودم رو آهنگای سینابهش نمیخوره ولی کلا تو فضای دپه ها یه سری از کاراش خیلی خوبه به قول محسن یه غمی تو کاراشه با اینکه شنگول منگولی می خونه
نوشته اصلی توسط Unforgiven دارم arrow میبینم اکبر رید تو حالم گفت هلنا کشته میشه دارم سعی میکنم توی فیلم چن تا جذابیت پیدا کنم بلکه بشه بقیشو دید حالا که اینجور شد هر روز یکی از شخصیتا که می میره رو می گم
نوشته اصلی توسط AkbaR ها life of pi رو دوز دارم melisa p چیه ؟ اکبر از تو بعید بود این فیلمُ ندیده باشی نصف عمرت بر فنا
نوشته اصلی توسط AkbaR ها یه سری از کاراش خیلی خوبه به قول محسن یه غمی تو کاراشه با اینکه شنگول منگولی می خونه چارلی چاپلین
نوشته اصلی توسط AkbaR حالا که اینجور شد هر روز یکی از شخصیتا که می میره رو می گم حقیقتا بمیر تا قبل اینکه بگی یکسره 1 قسمت رو نگاه میکردم الان هر 5 دقیقه خسته میشم استپ میکنم بعدش میگم حالا ببین شاید خوب بود بعدش میام یه پست میدم باید همون موقع عسیط میپاچیدم روت
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکبر از تو بعید بود این فیلمُ ندیده باشی نصف عمرت بر فنا سرچ کردم یه دختر زمخت اومد چه نمره درخشانی ام داره چی هس ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR سرچ کردم یه دختر زمخت اومد چه نمره درخشانی ام داره چی هس ؟ پر از مفهومه
نوشته اصلی توسط Unforgiven حقیقتا بمیر تا قبل اینکه بگی یکسره 1 قسمت رو نگاه میکردم الان هر 5 دقیقه خسته میشم استپ میکنم بعدش میگم حالا ببین شاید خوب بود بعدش میام یه پست میدم باید همون موقع عسیط میپاچیدم روت نمی میره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 518 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 518 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن