نوشته اصلی توسط Milad به خاطر هوادارا هم قرارداد 1800 رو کرد 2100 ماالتفاوت قرارداد دوسال اخیرش رو بدن به ما 10 سال بیمه ایم بگیرن نوش جونشون ولی اینکه فک میکنن ملت خرن خیلی سوز داره
نوشته اصلی توسط HASSAN توئيتر رويس, سال 2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وحيد اين عكسو ببينه سكته ميكنه یه درصد فک نکردی بازیکنی در اون حد بیاد چنین کاری کنه ؟ البته بچه ها موضع من درمورد خرید رویس منفیه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad یه درصد فک نکردی بازیکنی در اون حد بیاد چنین کاری کنه ؟ البته بچه ها موضع من درمورد خرید رویس منفیه به جای کروس میخریدیمش چه طو؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N الان میاد یا نه؟ جا واسش نداريم
نوشته اصلی توسط HO33E!N به جای کروس میخریدیمش چه طو؟ زیاد باهاش حال نمیکنم
کسی میدونه بازی 4 برگ به انگلیسی چی میشه ؟
نوشته اصلی توسط Milad یه درصد فک نکردی بازیکنی در اون حد بیاد چنین کاری کنه ؟ البته بچه ها موضع من درمورد خرید رویس منفیه اكانت رسمى توئيترشه. بعد از يكى از بازى هاى بارسا كه بارسا اون بازى رو برده بوده, اين پست رو گذاشته بوده
نوشته اصلی توسط HASSAN اكانت رسمى توئيترشه. بعد از يكى از بازى هاى بارسا كه بارسا اون بازى رو برده بوده, اين پست رو گذاشته بوده یادمه زمانی که بنزما رو میخواستیم بخریم از این شایعات زیاد بود که تو صفحش پست های عاشقانه واسه بارسا میزاره
نوشته اصلی توسط Milad زیاد باهاش حال نمیکنم این روزا بازیکنای مثل لوا و رویس که 35 تا باشن گیر نمیاد باید بخری بفرستیشون تیم ب
شايعات? اسكل ميگم اين توئيتر رسميشه پيج معتبر 433en هم اينو share كرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 511 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 511 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن