صفحه 3930 از 3994 نخستنخست ... 293034303830388039203928392939303931393239403980 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,291 به 39,300 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    مدافع جدید تیم فوتبال بارسلونا معتقد است ملاک ارزیابی او عملکردش در زمین بازی است نه مسائلی حاشیه‌ای مانند سیگار کشیدن.

به گزارش وبسایت نود، ژرمی متئو، مدافع فرانسوی جدید بارسلونا که به تازگی از والنسیا به جمع کاتالان‌ها ملحق شده از عادت سیگار کشیدن خود دفاع کرد و با بیان اینکه محدودیتی برای سیگار کشیدن قائل نیست، ریسک مجازات از سوی کاتالان‌ها به خاطر اظهارنظر جنجالی‌اش را به جان خرید.

مدافع 30 ساله‌ای که خریدش 20 میلیون یورو خرج روی دست بارسلونا گذاشته و قرار است جای خالی کارلس پویول را برای کاتالان‌ها پر کند، در پاسخ به انتقادات گروهی از رسانه‌ها که پرداخت چنین رقمی را برای او زیاد دانسته‌اند و همچنین طعنه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی به او به خاطر سیگاری بودنش زده شده به نشریه مارکا گفت: من زیاد سیگار نمی‌کشم اما هر وقت که بخواهم این کار را می‌کنم. این یک مسئله شخصی است.

متئو افزود: آنچه اهمیتی واقعی دارد، چیزی است که در زمین بازی رخ می‌دهد و مردم فراموش می‌کنند که من هم می‌دَوم. من چیزی را می‌خواهم که به صلاح تیم است و اهدافم فراتر از رسیدن به منافع شخصی است.

اظهارنظر جنجالی متئو در خصوص سیگار کشیدن خود ممکن است عواقبی همچون جریمه از سوی مسئولان باشگاه بارسلونا را در پی داشته باشد به خصوص که این باشگاه سال گذشته در اقدامی نمادین اعلام آمادگی خود را برای همکاری با اتحادیه فوتبال اروپا برای به راه انداختن کارگروه مبارزه با سیگار اعلام کرد هرچند نیوکمپ اکنون به عنوان ورزشگاهی شناخته می‌شود که در آن سیگار کشیدن آزاد است.

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی آرسنال حاضر شد و در رابطه با صحبت های جنجالی جرارد و خریدهای جدید آرسنال به اظهار نظر پرداخت.

به گزارش گاردین، آرسن ونگر در ابتدای صحبت های خود تایید کرد که توماس فرمائلن ممکن است آرسنال را ترک کند. کاپیتان آرسنال به شکل جدی به باشگاه منچستریونایتد لینک شده است، جایی که سرمربی سابق بارسلونا و آیاکس را در خود می بیند. آرسن ونگر در این رابطه گفت:"درحال حاضر توماس فرمائلن اینجاست. او هم اکنون مصدوم است که البته این مصدومیت کوتاه مدت است. این موضوع (انتقال به یونایتد) نیز ممکن است اتفاق بیفتد؛ بله، شاید او باشگاه را ترک کند. اگر او برود ما جایگزین های خوبی را برای او در نظر گرفته ایم چرا که حضور او در ترکیب ما حیاتی و مهم است و نمی توانیم به راحتی از فروش او بگذریم. من البته انتظار دارم که او در باشگاه بماند، اما او سال گذشته به اندازه کافی برای تیم به میدان نرفت. برای من او یک بازیکن مهم است اما نمی توانم تضمین کنم که او در بازی های دلخواهش به میدان خواهد رفت یا خیر."
    ونگر همچنین به طور کلی انتقال بازی ساز کلمبیایی پورتو، خوان فرناندو به آرسنال را رد کرد اما گفت که پس از خرید آلکسیس سانچز، متئو دبوشی، داوید اسپینا و چمبرز خرید های دیگری را نیز در دستور کار خود دارد. وی به شکل مشخصی در این باره مدعی شد:"من خیلی خوشحالم چرا که کاری را که می خواستم انجام دادم و حالا می خواهم این کار را بیشتر انجام دهم. ما کمی بیشتر ریز بین شده ایم چرا که بازار بازیکنان از گذشته بزرگتر و با کیفیت تر شده است."
    ونگر همچنین در پایان صحبت های خود در مورد استیون جرار گفت:"تو هیچوقت برای آرسنال خوب نیستی و استیون جرارد این موضوع را می داند. اما من می توانم کاملا او را درک کنم که چرا این حرف را زده است. او می خواسته که سوارز در کنار او بماند و به او کمک کند که در لیگ برتر قهرمان شود اما این موضوع به حقیقت تبدیل نشد و سوارز هم رفت."
    گفتنی است که استیون جرارد چندی پیش گفته بود که آرسنال برای سوارز بسیار کوچک بوده است و او به سوارز گفته است که به آرسنال نرود. آرسنال سال گذشته به عنوان یکی از مشتریان اصلی لوییس سوارز با رقم عجیب چهل میلیون و یک پوند در پی جذب این بازیکن از لیورپول بود.

فوق حرفه ای

فرانک لمپارد می خواهد تا شروع لیگ MLS در تیمی دیگر بازی کند.

به گزارش گاردین، فرانک لمپارد می خواهد تا زمان شروع فصل جدید MLS در ماه مارس برای منچسترسیتی بازی کند. این بازیکن که به نیویورک سیتی پیوسته است، می خواهد تا آن زمان با قراردادی قرضی به سیتی بپیوندد. او پیشنهادهایی از ملبورن سیتی استرالیا و کویینز پارک رنجرز هم داشت اما ترجیح می دهد برای سیتی بازی کند.
    با این انتقال لمپارد ضمن حفظ آمادگی خود فرصت مجددی برای حضور در لیگ برتر و لیگ قهرمانان خواهد یافت. دو طرف به این انتقال تمایل زیادی دارند و پلگرینی قبل از انتقال او به نیویورک سیتی هم برای جذب او تلاش کرد.
    منچسترسیتی هم اکنون در ایالات متحده است و در صورت رسیدن به فینال گینس کاپ روز دوشنبه آخرین بازی خود را در این جام برگزار خواهد کرد و روز سه شنبه به انگلستان برخواهد گشت. پلگرینی امیداور است که لمپارد از آن زمان به تمرینات این تیم اضافه شود و برای دیدار جام خیریه مقابل آرسنال آن ها را همراهی کند.

فوق حرفه ای

هافبک ژاپنی منچستر یونایتد، جایی در برنامه های لوئیزفن خال ندارد.

احتمال ملحق شدن شینجی کاگاوا از منچستر یونایتد به اتلتیکو مادرید شدت یافته است، گفته می شود این هافبک هجومی اهل ژاپن، زیاد در برنامه ها و افکار لوئیز فن خال برای سال آینده جای ندارد. دیلی اکسپرس گزارش می دهد بازیکن ژاپنی مد نطر مربی هلندی قرار ندارد و احتمالا اولدترافورد را ترک خواهد کرد.

نام کاگاوا در لیست اتلتیکو مادرید قرار دارد، این باشگاه به دنبال بازیکنی است با ویژگی هایی شبیه کاگاوا. اکسپرس می نویسد با این شرایط امکان انتقال بازیکن ژاپنی به نایب قهرمان اروپا زیاد می باشد.
    ابتدا به نظر می رسد وضعیت کاگاوا در تیم منچستر یونایتد بهبود پیدا کند اما به نظر می رسد او با مبلغ 16 میلیون یورو از یونایتد جدا خواهد شد

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    ادمین چلسی اون گردن کلفته تو پچ کل کل یه پست رفت ریدم روش پستمو پاک کرد و در افق محو شد

فوق حرفه ای
    یاد زمانی که BIEN SPORT داشتیم
    الان رسیورش 300 تومه حداقل هزیزنه سالیانه 800

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    یاد زمانی که BIEN SPORT داشتیم
    الان رسیورش 300 تومه حداقل هزیزنه سالیانه 800
    دیگه باید اینترنتی بازیا رو ببینی
    مثه کاری که پارسال ما کردیم هر 3 ثانیه یه بار هم گیر میکنه

فوق حرفه ای
    بازی رئال و بیلبائو توپ دست ما بود پشت محوطه جریمه حریف بود رئال نت گیر کرد و 7-8 ثانیه بعد دیدم گلو خوردیم

کلا خیلی رو اعصابه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    دیگه باید اینترنتی بازیا رو ببینی
    مثه کاری که پارسال ما کردیم هر 3 ثانیه یه بار هم گیر میکنه
    بازی با مونیخ توی مونیخ TV نداشتم از نت نگاه کردم ینی داغون شدما

صفحه 3930 از 3994 نخستنخست ... 293034303830388039203928392939303931393239403980 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 448 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 448 مهمان ها)