espn هم دیشب گفته که ادیداس اعلام کرده داستان 350 هزار فروخته شدن پیرهن رودریگوئز اغراق شدست .![]()
espn هم دیشب گفته که ادیداس اعلام کرده داستان 350 هزار فروخته شدن پیرهن رودریگوئز اغراق شدست .![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وب لاشی رئیس داوارن شد
همین الان قهرمانی رو به منچستر و مربی خوبش فن خال تبریک رض میکنم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو
من خودم با اون رئال قبل 98 فقط بخاطر رائول رئالی شدمبعدش یوب هاینکس و دلبوسکه قهرمانی های پی در پی
![]()
همون موقع هم طرفدار تیم ملی اسپانیا شدم![]()
اخ وقتی رائول پنالتی رو جلوی بارتز خراب کردتو اسپانیا اون موقع شماره 10 میپوشید
![]()
من دایی خودم عاشق ریوالدو بود بخاطر همون غارسایی شد![]()
ولی این نسل جدید مسی و رونالدو![]()
شکوردان موستافی هم رفت والنسیا![]()
متئو 30 ساله رو فروختن اینو خریدن یه خرید حساب شده![]()
خفاش ها برمیگردن البته اگه مثه تیم هکتورکوپر بدشانس نباشن![]()
چاس
در حال حاضر 184 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 184 مهمان ها)