صفحه 3968 از 3994 نخستنخست ... 29683468386839183958396639673968396939703978 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,671 به 39,680 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دیگو مارادونا در یکی دیگر از اظهار نظرهای جالب توجه اش گفته حالا که برزیل دوباره از دونگا به عنوان سرمربی استفاده می کند، آرژانتین هم باید او را سرمربی کند!

به نقل از گل بین الملل، دونگا، هافبک سابق تیم ملی برزیل، که در جام جهانی 2010 سرمربی سله سائو بود، پس از نمایش های ناامید کننده و اسف بار میزبان در جام جهانی، از سوی فدراسیون فوتبال این کشور، جایگزین لوئیز فیلیپه اسکولاری شد.
    اکنون ستاره افسانه ای سابق و مربی نه چندان افسانه ای این روزهای فوتبال آرژانتین که او هم در جام جهانی آفریقای جنوبی هدایت کشورش را به عهده داشت، اعلام کرده باید او هم به سمت قبلی اش برگردد:"تیم سرمربی ندارد. من هم برای آرژانتین بازی کرده ام. اگر برزیل دونگا رو دوباره سرمربی کرد، چرا آرژانتین باز از من درخواست نکرد؟ در هر حال در دبی خوشحالم و نیازی نمی بینم مقابل کسی زانو بزنم."
    اله هاندرو سابه یا پس از رساندن آلبی سلسته به فینال جام جهانی و به تبع آن، شکست صفر به یک مقابل آلمان، از سمت خود کناره گیری کرد و اکنون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. دن دیگو معتقد است کشورش با وجود رسیدن به فینال، هیچ گاه نتوانست بازی باثباتی انجام دهد:
    "نمی خواهم به سابه یا یا بازیکنان سخت بگیرم، ولی فکر نمی کنم آرژانتین هیچ کدام از بازی هایش را به شایستگی برده باشد. می تواند به صعود تیم به مراحل بالاتر بنگرید، ولی اگر بخواهید جدالی را پیدا کنید که در آن خوب بوده ایم، به مشکل خواهید خورد

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

به نظر می رسد انتقال توماس فرمالن مدافع با تجربه و بلژیکی باشگاه آرسنال به جمع آبی اناری ها به مراحل نهایی خود نزدیک شده است.

به گزارش BBC Sport، سران باشگاه آرسنال پس از آن که آرسن ونگر روز گذشته و در کنفرانس مطبوعاتی خود تاکید کرده بود که دوست دارد توماس فرمالن، مدافع 28 ساله و جدایی طلب خود را به باشگاهی در خارج از انگلستان بفروشد، علی رغم پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد، با سران بارسلونا برای این انتقال به مبلغ 15 میلیون پوند به توافق رسیده اند. بر همین اساس مسئولان باشگاه بارسلونا و در راس آن رائول سانیحی که به لندن سفر کرده اند در حال مذاکره با خود فرمالن برای نهایی کردن بند های قرارداد هستند و انتظار می رود که این قرارداد تا آخر هفته جاری به صورت رسمی از جانب دو باشگاه اعلام شود.

3. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

ستاره کلمبیایی رئال مادرید به روزهای پیش روی خود امیدوار است.

به گزارش AS، جیمز رودریگز آقای گل جام جهانی 2014 که امروز کفش طلای خود را دریافت کرد، پس از دریافت این جایزه گفت:
    "شش گل در جام جهانی یک رویا بود که به حقیقت پیوست و از همه کسانی که از من حمایت کردند، سپاسگزارم. من به این جایزه افتخار می کنم چون برای من همانند یک رویاست و امیدوارم که بتوانم عناوین بیشتری در آینده ببرم. من فکر می کنم که در حال حاضر در جای درستی حضور دارم و تیم درستی را انتخاب کرده ام. همه در این باشگاه بی نظیر هستند و ما یک تیم متحدیم که امیدواریم عناوین زیادی با هم کسب کنیم، چیزی که همیشه این باشگاه خواسته است."

او در رابطه با گل مورد علاقه اش که در برزیل به ثمر رساند نیز گفت: "شخصا گلم مقابل ژاپن را بیشتر دوست دارم."

5. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    جنگ آربلوا و کاسياس در شبکه هاي اجتماعي

اختلاف در ميان کاسياس و آربلوا جنجال جديدي را در شبکه هاي اجتماعي به وجود آورد.

به گزارش "ورزش سه" مدافع رئال مادريد در صفحه شخصي خود در شبکه هاي اجتماعي مقاله اي که بر ضد ايکر کاسياس نوشته شده بود را بازنشر کرد. در اين مقاله ، کاپيتان رئال مادريد يک "تومور مغزي براي رئال" خوانده شده بود.

در اين مقاله به قلم کارلوس آسنخو نوشته شده است:"ايکر کاسياس اسطوره باشگاه رئال مادريد به شمار مي رود که در فصل هاي اخير تبديل به سوهان روح اين تيم شده است. او از بهترين دروازه بان جهان تبديل به بازيکني شده است که کاملا بر ضد منافع باشگاه حرکت مي کند. رفاقت او با رسانه ها باعث شده که اين دروازه بان يک تومور مغزي براي رئال باشد."

کاسياس با آرامش به اين پيغام آربلوا واکنش نشان داد. وي زير پيغام يکي از هواداران که عکس او را در کنار جامهاي اروپايي رئال منتشر کرده بود، "لايک" زد.

هوادار مذکور در اين پيغام انتقاد تندي را روانه لوپز کرده بود. اين هوادار نوشته است:"ديگو لوپز در هر بازي دو گل دريافت مي کند. او اشتباهات زيادي انجام مي دهد و با حضور او رئال هرگز نمي تواند در دربي ها يا الکلاسيکوها پيروز باشد."

7. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اولین بازیکن فصل بعد کیسه تهران مشخص شد

روح الله سیف اللهی

بی شرف 5 تا.دروازه خالی رو خراب کرد

9. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    اولین بازیکن فصل بعد کیسه تهران مشخص شد

روح الله سیف اللهی

بی شرف 5 تا.دروازه خالی رو خراب کرد

ehsan1361
    Guest
    احتمال حضور رونالدينيو کنار حسيني و جباري

ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل و بارسلونا در آستانه پيوستن به الأهلي قطر است که در اين صورت همبازي سيد جلا حسيني و مجتبي جباري خواهد شد.

روزنامه توتو اسپورت ايتاليا از نزديک شدن رونالدينيو ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل و بارسلونا به الأهلي قطر خبر داد.

اين روزنامه ايتاليايي خبر داد: سران باشگاه الأهلي دوست دارند رونالدينيو را به تيم خود اضافه کنند. آنها با اين بازيکن برزيلي نشستي هم در دوبي داشته‌اند و به او دستمزد سالانه 4.5 ميليون يورويي را پيشنهاد داده اند.

آخرين تيمي که رونالدينيو 34 ساله در آن بازي کرده اتلتيکو مينيرو برزيل بوده است. او الان بازيکن آزاد است و مي‌تواند به هر تيمي که دوست دارد برود.

در صورتي که اين بازيکن برزيلي به الأهلي بپيوندد همبازي سيد جلال حسيني و مجتبي جباري در اين تيم قطري مي‌شود. جباري در نيم فصل قبل ليگ ستارگان قطر به الأهلي پيوست تا جانشين فريدون زندي در اين تيم شود. او بازيهاي بسيار خوبي را براي الأهلي به نمايش گذاشت و همين مسئله باعث شود تا سران متمول اين باشگاه قطري قرارداد او را تمديد کنند. سيد جلال حسيني هم چند هفته قبل سرانجام پس از کش و قوس‌هاي زيادي پرسپوليس را ترک کرد تا براي اين تيم قطري به ميدان رود.

هدايت الأهلي را ميلان ماچالاي باتجربه برعهده دارد.

ehsan1361
    Guest
    حقيقي پيشنهاد ساسولو را نپذيرفت

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران پيشنهاد انتقال به تيم ايتاليايي را نپذيرفت.

به نقل از «tuttomercatoweb»، عليرضا حقيقي به ساسولو نخواهد پيوست. اين تيم در آستانه عقد قرارداد با آگازي، دروازه‌بان ميلان است. قرار است مارکو استوراري راهي يوونتوس شود و ميشائيل آگازي قرار است جانشين وي در ساسولو شود.

همچنين گزارش‌ها حاکي از اين است که اين تيم به عليرضا حقيقي، دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران که در روبين کازان بازي مي‌کند، پيشنهاد داده اما وي پيشنهاد اين باشگاه را نپذيرفت و بنابراين گزينه اول براي دروازه اين تيم آگاز خواهد بود.

فوق حرفه ای

در سایز تنگ و معمولی بوده این یارو رفته تنگ خریده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها

در سایز تنگ و معمولی بوده این یارو رفته تنگ خریده
    بازم یه بازیکن دادین به غارسا

صفحه 3968 از 3994 نخستنخست ... 29683468386839183958396639673968396939703978 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 318 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 318 مهمان ها)