نوشته اصلی توسط vahid نسل آینده منظورم 8 سال بعده من برا یورو گفتم
نوشته اصلی توسط HO33E!N باید همون موقع میگفتی من فقط حواسم به دارمیان بود که خوشم اومد وراتی حال نکردم کواردادو هم بدنبود دروازه بان مکزیک و شیلی هم خوب بودن دیشب هم گفتم خیلی شلوغ بود، صدام بهت نرسید
نوشته اصلی توسط vahid رئالی های محترم نظرتون درباره شایعه استرلینگ؟ نمیشه جاش جک ویلشر بگیریم؟
Parsa8
حسین هیگی داره خیلی جدی میشه
نوشته اصلی توسط vahid حسین هیگی داره خیلی جدی میشه ولی 55 تا نمی ارزه میره تو پاچشون
نوشته اصلی توسط HO33E!N نمیشه جاش جک ویلشر بگیریم؟ ویلشر به دردمون نمیخوره... خیلی نازک نارنجیه... تا یکی میخوره بهش، دو ماه مصدوم میشه ولی استرلینگ، سرعتی - قدرتیه
نوشته اصلی توسط vahid ویلشر به دردمون نمیخوره... خیلی نازک نارنجیه... تا یکی میخوره بهش، دو ماه مصدوم میشه ولی استرلینگ، سرعتی - قدرتیه بیاد استرلینگ تا به جاش بره کی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N ولی 55 تا نمی ارزه میره تو پاچشون اونش که اصلا مهم نیست... مهم اینه که هیگی با اون همه محبوبیت، با اون همه علاقه ای که همیشه میگفت به رئال داره این کارو بکنه... خیانت بزرگیه
نوشته اصلی توسط vahid فابرگاس جزو همون نسل قبله، حتی شاید کازورلا و ناواس... نسل جدید: ایسکو، کارواخال، کوکه، خسه، موراتا، مارتینز و... من واسه يورو گفتم اين نسل رو هنوز نميشه ارزيابي كرد اگر چه بازيكناش خيلي متفاوتن با نسل قبل
نوشته اصلی توسط HO33E!N بیاد استرلینگ تا به جاش بره کی؟ من خودم میگم الان اضافیه هم پستش بازیکن زیاد داریم... خواستم نظر بقیه رو بدونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 460 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 460 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن