هیچوقت مورینیو تو الویتش کاکا نبود
دیماریا هم زیاد مصدوم میشد مخصوصا تو لالیگا رکورد ها ولی هر وقت از مصدومیت برمیگشت بازیش میداد ...
ولی به کاکا علاقه ای به بازی دادنش نداشت و هروقت بازیکنی مصدوم بود بازی میداد یا وقتی بازی ها گره میخوردن ...
شاید اگه به کاکا7-8 بازی پشت سر هم بازی میداد شاید تو 2 تاشون میرید ولی اعتماد به نفسش رو پیدا میکرد ولی معمولا بیشتر از 3-4 بازی پشت سر هم نمیکرد
دقیقا
اون 3-4 تا بازی هم فیکس نبود یا از دیقه 70 میاوردش یا از اول میزاشتش و دیقه 60 تعویضش میکرد میرفت تا چندهفته دیگه
هیچوقت مورینیو تو الویتش کاکا نبود
دیماریا هم زیاد مصدوم میشد مخصوصا تو لالیگا رکورد ها ولی هر وقت از مصدومیت برمیگشت بازیش میداد ...
ولی به کاکا علاقه ای به بازی دادنش نداشت و هروقت بازیکنی مصدوم بود بازی میداد یا وقتی بازی ها گره میخوردن ...
شاید اگه به کاکا7-8 بازی پشت سر هم بازی میداد شاید تو 2 تاشون میرید ولی اعتماد به نفسش رو پیدا میکرد ولی معمولا بیشتر از 3-4 بازی پشت سر هم نمیکرد
نوشته اصلی توسط mohammad
تو بازیایی که حتی اوزیل هم نبود بازی نمیداد به کاکا یه بار جلو بتیس اوردش هیشکی نمیتونست کاری کنه هیچوقت یادم نمیره رونالدو-بنزما-هیگواین-دیماریا هم ریده بودن
کاکا یه شوت پشت 18 زد و بردیم بازیو ولی باز بازی بعدی سر نیمکت بود مگه یه بازیکن چطوری باید فرمشو حفظ کنه
کاکا الانم که تو میلان همه بازیا هست خیلی شاخ نیست...
دیگه هیچ کدومتون اندازه من عشق کاکا نیستین
تو بازیایی که حتی اوزیل هم نبود بازی نمیداد به کاکا یه بار جلو بتیس اوردش هیشکی نمیتونست کاری کنه هیچوقت یادم نمیره رونالدو-بنزما-هیگواین-دیماریا هم ریده بودن
کاکا یه شوت پشت 18 زد و بردیم بازیو ولی باز بازی بعدی سر نیمکت بود مگه یه بازیکن چطوری باید فرمشو حفظ کنه
کاکا الانم که تو میلان همه بازیا هست خیلی شاخ نیست...
دیگه هیچ کدومتون اندازه من عشق کاکا نیستین
به کریس 1 سال بازی مثل کاکا بازی بده فقط 1سال ...نمیخواد 4 سال اونجوری که به کاکا بازی دادن به کریس بازی بده تاکید میکنم فقط 1سال
اونوقت اگه کریس تونست تو لیگ ایران هم اقای گل بشه این مورد در مورد مسی و بقیه بازیکنا هم صدق میکنه