من سران باشگاه آرسنال را به خاطر حمايتشان از آرسن ونگر تحسين ميکنم، چون کار آساني نيست که به مربي تيم اجازه دهيد در هزار بازي روي نيمکت تيم بنشيند آن هم در شرايطي که تيم نتايج فوقالعاده و عناوين کسب نميکند و به اندازه کافي لحظات بد را تجربه کرده است.
مورينيو افزود: هر يک از ما مربيان دوست داريم از امتيازي که آرسن ونگر در آرسنال برخوردار است بهرهمند باشيم.
مورینیو : من از ان دسته مربیانی نیستم که با وحود چندین سال ناکامی در یک تیم بمانم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزوش بازی تو بارسا
اسطوره بچگیش گوردیولا
گفتم تو سن 16 سالگی بعد اولین بازیش اینو گفت
و در اینده
رمزی - ویلشر - چمبرلین - ساناگو - کمپل. گیبز - ژسنی - نبری- زلالم - کارولی و...
و ما همچنان به قوی کردن تیم های جزیره ادامه میدیم
هدف ما ساختن یه تیم نیست هدف ما ساختن یه لیگه
ما بریم فعلا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)