نوشته اصلی توسط HO33E!N کره جنوبی با اختلاف بدترین تیم آسیا ایران ریده مالترین تیم ه 6 تا هم از ارژانتین میخوره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N تاپیک به این خوبی همه قابلیتی داره با اختلاف پر بیننده ترین تاپیک حال حاضر
نوشته اصلی توسط Milad ایران ریده مالترین تیم ه 6 تا هم از ارژانتین میخوره حالا خوبه 1 امتیاز داریم اگر2 امتیاز داشتیم چه میگفتین با طرز بازی جلو نیجریه با اختلاف ریده مال ترین تیم قرن
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالا خوبه 1 امتیاز داریم اگر2 امتیاز داشتیم چه میگفتین با طرز بازی جلو نیجریه با اختلاف ریده مال ترین تیم قرن 6 تا هم از ارژانتین میخوره
نوشته اصلی توسط Milad 6 تا هم از ارژانتین میخوره با اون بازی که جلو نیجریه کرد باید 7 تا میخورد
فک کنم کیروش بازی با بوسنی هم همین ترکیبو بزاره
نوشته اصلی توسط HO33E!N با اون بازی که جلو نیجریه کرد باید 7 تا میخورد با اختلاف داری داری هم گو خوری میکنی هم پافشاری به گوخوریت
نوشته اصلی توسط Milad فک کنم کیروش بازی با بوسنی هم همین ترکیبو بزاره چرا بوسنی حذف شده؟
نوشته اصلی توسط Milad با اختلاف داری داری هم گو خوری میکنی هم پافشاری به گوخوریت من اصراری برای کتمان واقعیت ندارمهنوزم میگم جلو نیجریه خوب نبودیم اگر خوب بودیم میشد برد و باز هم میگم بازی آرژانتین یکی از بهترین بازیامون بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا بوسنی حذف شده؟ چون 0 امتیاز داره نیجره 4 امتیاز ارژانتین 6 امتیاز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 208 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 208 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن