باید ولاسکو رو بیاریم واسه تیم ملی فوتبال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مربي تيم ملي اسپانيا يك ايراني بود احتمالاً بد بودن شرايط اردو ، بازي تداركاتي ، زمين كج، داوري، آب و هواو .... رو مقصر ميدونست اما دل بوسكه گفت:
" - من هر كاري از دستم بر بيايد براي فدراسيون و فوتبال كشورم خواهم كرد.
- نمي خواهم مايه آزار و اذيت باشم ، فدراسيون هميشه خيلي خوب با من رفتار كرده است و من بي هيچ قيد و شرطي از آنها حمايت خواهم كرد، اما اگر وجود من باعث ناراحتي باشد از تيم ملي خواهم رفت.
- ما هنوز يك بازي ديگر داريم و مقدماتي يورو نيز در پيش است و مهم اين است كه فدراسيون به بهترين نحو به كارش ادامه دهد.
- در خصوص بازيهايمان ما كنترل كمتري روي بازيها داشتيم و تيم ضعيف تري بوديم و كمتر از مواقع ديگر دست به خطر ميزديم.
-سطح همه بچه ها پايين تر از چيزي بود كه بايد باشد.
- كادر فني هم ممكن است در برنامه ريزي هايش اشتباه كرده باشد، اگر موقع تمرين به من ميگفتند قرار است چنين اتفاقي بيفتد محال بودباور كنم .
- ما بازيهايمان را باختيم چون تيمهاي مقابلمان از ما بهتر بازي كردند.
- ما جام جهاني را از دست داديم چون سطح بازيمان از شيلي و هلند پايين تر بود.
- ما با تيم ٢٦ روز تمرين كرديم و اين اردو از بهترين هايي بود كه تجربه كردم.
- هنوز براي آينده تصميم نگرفته ام، من تازه وارد نيستم و با روند كار آشنايي دارم .
- بايد با در نظر گرفتن سود و منفعت فدراسيون و همين طور فوتبال كشورمان تصميم بگيريم."
.......آقاي دل بوسكه صرف نظر از اينكه دلايلت براي دوستداران فوتبال اسپانيا قابل قبول باشه يا نه ، از متانت ، افتادگي و مردونگيت براي قبول مسؤوليت شكست و حمايتت از عوامل مرتبط با خودت خيلي خوشم اومد و ارادتم بهت چند برابر شد......
منبع : روزنامه خبر ورزشي يكشنبه ١٣٩٣/٠٤/٠١ صفحه ٩
کریس رونالدو: هرگز فکر قهرمانی در سر نداشتم
سرمربی آرژانتین یه جور میگه
با مسی همه چی امکان پذیره
که انگار مسی تن تاکه....والا
.
.
.
شماره ی مادر مسی00789472312
شماره ی مادر داور0032668882
اینارو داشته باشین شماره ی عمشم الان گیر میارم
.
.
.
به نظر من نتیجه بازی رو باید اینجوری می نوشتن
آرژانتین+داور=1
ایران=0
.
.
.
پیام رییس جمهور به داور
کلیدم دهنت.....
.
.
.
به سلامتی داور نامرد
به سلامتی غیرت بچه ها
به سلامتی پنالتی گرفته نشده
به سلامتی اشکای منو امثال من
به سلامتی مسی که بد کرد باهامون
به سلامتی دقیقه ی نود ویک
به سلامتی ایران
به سلامتی بچه هامون
به سلامتی باخت با غیرتمون..
در حال حاضر 299 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 299 مهمان ها)