راستی دوستم breaking bad رو بهم داده ولی هی وقت نشده ببین یه 7 8 قسمتشوفقط زدم جلو
نوشته اصلی توسط blueheart گوشی من که باطریش خیلی وقته نابود شده 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمی داره نمی تونم یه باطری عوض کنم اینایی که s2plus دارن رُ اذیت نکنید اینا همون آدمایی هستن که شب یلدا موز میخورن
نوشته اصلی توسط sareh راستی دوستم breaking bad رو بهم داده ولی هی وقت نشده ببین یه 7 8 قسمتشوفقط زدم جلو از چین آورده؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N عمو والتر ولی الان
نوشته اصلی توسط HO33E!N استاد من در مکتب شما پشه ای بر سر خاشاکم در حضور شما ما غلط کنیم حرف از مکتب بزنیم من فرضیه ی رد شده ای بیش نیستم
نوشته اصلی توسط sareh راستی دوستم breaking bad رو بهم داده ولی هی وقت نشده ببین یه 7 8 قسمتشوفقط زدم جلو نکن این کارو
نوشته اصلی توسط sareh راستی دوستم breaking bad رو بهم داده ولی هی وقت نشده ببین یه 7 8 قسمتشوفقط زدم جلو با اختلاف چرت ترین اشتباه زندگیت
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینایی که s2plus دارن رُ اذیت نکنید اینا همون آدمایی هستن که شب یلدا موز میخورن پووووفاعع توام هنوز یادته استاد رو شیرینی هاشون هم گل میذارن
نوشته اصلی توسط HO33E!N از چین آورده؟ استاد اجازه هست بگم دهنت؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینایی که s2plus دارن رُ اذیت نکنید اینا همون آدمایی هستن که شب یلدا موز میخورن کجاشو دیدی این انگشت کوچیکه مابقی اموالمه نوشته اصلی توسط HO33E!N از چین آورده؟ نه از مکزیک آورده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 260 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 260 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن