نوشته اصلی توسط blueheart همایون فقط چرا رفتی رو گوش دادم اکیدا توصیه میکنم دل به دل،کولی،چونی بی من رو گوش کنی
نوشته اصلی توسط Maryam دوبلم خوبه چرا نمیری دوبلور شی په؟
نوشته اصلی توسط blueheart نه دیگه دست زیاده شده الان گفتم من و ساره هم بیایم ور دستت
نوشته اصلی توسط HO33E!N با اختلاف ینی با فاصله زیاد از دوران بد دیگه هرچي در كل مزخرف بود
I'm jealous of the rain ...
[QUOTE=HO33E!N;22583]به جرات میتونم بگم چند وقته جز برا تیم ملی هیچ آهنگی بیرون نیومده ما هنوز رو چارتار و همایون قلفیم[/QU نصف بيشترشونم چرت و پرته
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکیدا توصیه میکنم دل به دل،کولی،چونی بی من رو گوش کنی ارجینالش چنده؟ شبکه ورزش این یارو اینانلو(محیط زیست ) تو برنامه جام جهانی چه غلطی می کنه؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره منم سال اول قبول شدم نرفتم و سال بعدش سخت گذشت اما سرانجامش خوب بود من رسما آسفالت شدم اما سرانجامم هم ميدونم خوب نميشه
[QUOTE=tandis_m;22598] نوشته اصلی توسط HO33E!N به جرات میتونم بگم چند وقته جز برا تیم ملی هیچ آهنگی بیرون نیومده ما هنوز رو چارتار و همایون قلفیم[/QU نصف بيشترشونم چرت و پرته به جرات میتونم بگم همش چرته
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N گفتم من و ساره هم بیایم ور دستت ساره با کلاسه .کلاسش به ما ننه قمرا نمی خوره استاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا نمیری دوبلور شی په؟ از هفته ديگه تمرين ميكنم كنكور قبول نشدم شوفر تريلي شم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن