نوشته اصلی توسط tandis_m با اختلاف كتك خور ترين پسر باران به جرات میتونم بگم من همیشه حرف دلمو میزنم و از چابلوسی متنفرم واسه همین حسین میگه خیلی زر زیاد میزنی
Hero Enter Viva Real Madrid
سكوتم از رضايت نيست ، دلم اهل شكايت نيست
نوشته اصلی توسط tandis_m اينو نميگم ، ميگم دقیقا متوجه شدم چیو میگی؛ منظور منم با همون بود
نوشته اصلی توسط Milad به جرات میتونم بگم من همیشه حرف دلمو میزنم و از چابلوسی متنفرم واسه همین حسین میگه خیلی زر زیاد میزنی به جرات میگم در این مورد خاص زر بزن
نوشته اصلی توسط pirana دقیقا متوجه شدم چیو میگی؛ منظور منم با همون بود
pirana
نوشته اصلی توسط pirana اما بهترـه؛ نه؟ باس برم سرکار دیگه اینطوری نمیشه ادامه داد من نرفتم سر کار و ارشد خوندم
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد یه ایران -آرزانتینُ خوب پیش بینی کرد دیگه کلا تا آخر عمر نون همونُ خواهد خورد به حرفای من دیر و زود میرسید کسی که بگه پوگبا رو بخریم بیشتر از این انتظار ازش نمیره
نوشته اصلی توسط HO33E!N به جرات میتونم بگم زمان درس خوندنت بارسلونا وجود نداشت من فینال جام 90 یادمه پس نتیجه میگیریم بارسا وجود داشته
نوشته اصلی توسط HO33E!N سكوتم از رضايت نيست ، دلم اهل شكايت نيست این آهنگ ـه که پارسا توی تاپیک درخواست آهنگ بی کلام گذاشته کلام داره که
نوشته اصلی توسط pirana دقیقا متوجه شدم چیو میگی؛ منظور منم با همون بود ُ نمیگه ُ میگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 492 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 492 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن