نوشته اصلی توسط pirana نخند خیلی خوب بود خعــــــــــــــــلی... منم میخوام زن بگیرم بعد ماه رمضون حس و حالتو میفهمم به گوش رئیس شرکت هم رسوندن نامردا
pirana
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم میخوام زن بگیرم بعد ماه رمضون حس و حالتو میفهمم به گوش رئیس شرکت هم رسوندن نامردا بـــــــــــــه به سلامتی کجا بیایم واست قر بدیم؟ ولی من هنوز 1سال از دسم مونده + خدمت + کار مناسب...
نوشته اصلی توسط pirana بـــــــــــــه به سلامتی کجا بیایم واست قر بدیم؟ ولی من هنوز 1سال از دسم مونده + خدمت + کار مناسب... تا کار گیر نیاوردی زن نگیر تو این وضعیت اقتصادی نابود میشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم میخوام زن بگیرم بعد ماه رمضون حس و حالتو میفهمم به گوش رئیس شرکت هم رسوندن نامردا به به ، به سلامتي پس يه عروسي افتاديم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تا کار گیر نیاوردی زن نگیر تو این وضعیت اقتصادی نابود میشی تا کلی پول جمع نکردم نمیرم خواستگاریش...
نوشته اصلی توسط tandis_m به به ، به سلامتي پس يه عروسي افتاديم تو کجا خودتو دعوت کردی؟
نوشته اصلی توسط tandis_m به به ، به سلامتي پس يه عروسي افتاديم
نوشته اصلی توسط pirana تا کلی پول جمع نکردم نمیرم خواستگاریش... پس طرف هم مشخصه کیه ؟
نوشته اصلی توسط pirana بـــــــــــــه به سلامتی کجا بیایم واست قر بدیم؟ ولی من هنوز 1سال از دسم مونده + خدمت + کار مناسب... نگران نباش اين شتره بالاخره در خونه تو هم ميخوابه
نوشته اصلی توسط tandis_m نگران نباش اين شتره بالاخره در خونه تو هم ميخوابه عجب شتری هم هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 180 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن