بازینده بازی بعد احتمالا اوت میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N بازی زیبا منظور مسابقه هست البته نه تیم تیمی که چنین ویژگی هایی داشته باشه بازیش قشنگه بازی قشنگ هم که بت گفتم چه بازی هست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ خوبی حسین?ج سلام واجه....آها این بده جدی،????چرا???? سلام سلام سلام اهوم! خوب نیست دیگه
نوشته اصلی توسط AkbaR کمپل منو یاد جوونیای خودم میندازه منم شبیه ژابی آلونسو بودم
نوشته اصلی توسط HO33E!N بهترین بازیکن زمین شد کشف ونگره دیگه مگه میشه بد باشه حسین پیش بینی عکسارو سیو کردی؟
چقدر چیز شعر میگین یگی با بازی پرگل حال میکنه یکی دفاعی یکی مالکیت و یک طرفه دیگه این داستانا رو نداره که
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ خوبی حسین?ج سلام واجبه....آها این بده جدی،????چرا???? بد نیستم.تو خوبی؟
نوشته اصلی توسط Milad کشف ونگره دیگه مگه میشه بد باشه حسین پیش بینی عکسارو سیو کردی؟ سیو کردم.پریده؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N منم شبیه ژابی آلونسو بودم من همیشه شبیه دیوید بکام بودم ولی نمیدونم چرا مربیم هر وقت ضربه ازادا رو میزدم بم فحش میداد
نوشته اصلی توسط HO33E!N منم شبیه ژابی آلونسو بودم البته فقط شوتاش بیشتر شبیه کاکا از نوع چپ پاش بیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن