همه جا زدن 33 ملیون که اسکای - بی بی سی ، اقا بهرحال 5 ملیون رسیده به ارسنال منبع فوق معتبره
همه جا زدن 33 ملیون که اسکای - بی بی سی ، اقا بهرحال 5 ملیون رسیده به ارسنال منبع فوق معتبره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از Sport1، مورینیو که در ایام جام جهانی مفسر شبکه یورواسپورت است گفت: "زمانی که شواین اشتایگر در خط هافبک بازی می کند تیم آلمان در وضعیت بهتری قرار می گیرد. همزمان اگر فیلیپ لام به دفاع راست برگردد و شواینی در هافبک بازی کند بهتر هم می شود. دوست دارم این را ببینم. "
سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است که شواین اشتایگر احتمالاً به دلیل ناآمادگی در ترکیب اصلی قرار نمی گیرد:"من از وضعیت آمادگی او در روزها و هفته های اخیر خبر ندارم. در هفته های گذشته اخباری مبنی بر سلامتی او بیرون آمد. یواخیم لوو این را بهتر می داند. شاید دلیل بازی نکردن او همین ناآمادگی کافی باشد. "
مورینیو درباره احتمال تساوی تیم های امریکا و آلمان در بازی آخر و صعود هر دو تیم گفت: "نمی خواهم به این موضوع فکر کنم. بازیکنان اصلاً به این مسائل فکر نمی کنن و در فکر بازی خود خواهند بود. "
استقلال برای پست دروازهبانی با پنج گزینه در حال مذاکره است که جز یکی از آنها، سایرین در جام جهانی برزیل حاضر هستند.
با جدایی مهدی رحمتی از استقلال این باشگاه تمرکزش را روی گزینههای خارجی برای پست دروازهبانی گذاشته است. در حال حاضر امیر قلعهنویی با وسواس خاصی شرایط استقلال را رصد میکند و پنج دروازهبان خارجی گزینههای اصلی او برای استقلال هستند. از این میان، چهار دروازهبان مورد نظر وی در جام جهانی حاضر هستند که دو تا از آنها اروپایی هستند که یکی از این دو دروازهبان سابقه بازی در ایران را هم دارند. دو دروازهبان دیگر در تیمهای آفریقایی حاضر در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بازی میکنند.
درخشان: بعد از بازی با بوسنی درباره تمدید قرارداد کی روش صحبت کنید/ او فقط یک تساوی آورده/ امیدوارم آرژانتین، نیجریه را شکست دهد
بی بی سی و اسکای هم زدن هررا خیلی نزدیکه به یونایتد ! بازیش در چه حده دوستان ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 444 مهمان ها)