نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر به منه شما برید کاوانی هم بخرید ولی دوس دارم هیگی بخریم ای قهوه ای بشین بیا برنابئو گل بزنه چه سوزی داره
پرویز مظلومی: امثال قوچان نژاد در لیگ برتر زیاد داریم ، کی روش چرا به دنبال دو رگه هاست.
نوشته اصلی توسط Catman امیر قلعه نوعی: ما جام جهانی ندیده نیستم، آقای کی روش مربیان ایرانی را تحقیر می کند.
نوشته اصلی توسط Catman امیر قلعه نوعی: ما جام جهانی ندیده نیستم، آقای کی روش مربیان ایرانی را تحقیر می کند. اردشیر از پشت فنس ها تمرین لورکوزن رو دیده براش کافیه
نوشته اصلی توسط HO33E!N صبح هم گفتم خدا کنه میلاد بازی انگلیسو نگا نکنه بعد بازی میاد درباره کمپل زر میزنه اونم خوندم ولی بازی ایتالیا بهتره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط m0hSen ولی دوس دارم هیگی بخریم ای قهوه ای بشین بیا برنابئو گل بزنه چه سوزی داره تا وقتی که به جای 2 تا مدافع طراز اول مهاجمای دنیا رو دور خودتون جمع میکنید ما ازتون راضی هستیم
نوشته اصلی توسط Catman پرویز مظلومی: امثال قوچان نژاد در لیگ برتر زیاد داریم ، کی روش چرا به دنبال دو رگه هاست. کچل 6تا خور
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا وقتی که به جای 2 تا مدافع طراز اول مهاجمای دنیا رو دور خودتون جمع میکنید ما ازتون راضی هستیم ای گقتی
نوشته اصلی توسط Catman پرویز مظلومی: امثال قوچان نژاد در لیگ برتر زیاد داریم ، کی روش چرا به دنبال دو رگه هاست. قوچان نژاد هتریک کرده؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا وقتی که به جای 2 تا مدافع طراز اول مهاجمای دنیا رو دور خودتون جمع میکنید ما ازتون راضی هستیم همه راضی از چسب رازی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 330 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 330 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن