نوشته اصلی توسط vahid نه صبحهای زود قبل از اینکه برم سرکار میرم پارک ورزش صبحگاهی فقط مشکل اینه که این روزا با جام جهانی مشکل کمبود خواب پیدا میکنم ایول ورزش صبحگاهی --- برای لاغری؟ --- آره --- فردا شبو چیکار کنیم --- ایتالیا و انگلیس 2:30 ---
نوشته اصلی توسط vahid به نظر من بدترین بازیکن زمین بوستکس بود... راموس تا قبل از گل چهارم معمولی بود، از گل چهارم افتضاح شد! رو اون گلی که جا موند؟بارسایی ها تا قبل از این بازی مارسلو رو میزدن تو سرمون فردا رو خدا بخیر کنه
نوشته اصلی توسط azamusic تورس و دروازه خالی --- وقتی 2-1 شد خوشحال شدم تفاضل پیش بینیم حداقل درسته
نوشته اصلی توسط azamusic ایول ورزش صبحگاهی --- برای لاغری؟ --- آره --- فردا شبو چیکار کنیم --- ایتالیا و انگلیس 2:30 --- نه... برای سلامتی... آخه چون من رشتم کامپیوتره و اکثر تایم روز نشستم، نیاز به ورزش دارم... گهگاهی پنج شنبه ها هم با بچه ها جمع میشیم میریم فوتبال... من که محاله نگاه کنم... هیچ جوره نمیشه... تازه دیشب هم از دقیقه 20 به بعد خواب بودم
نوشته اصلی توسط HO33E!N وقتی 2-1 شد خوشحال شدم تفاضل پیش بینیم حداقل درسته اگه 10 دقیقه آخر مهاجمای هلندی وسوسه نمی شدن خودشون گل بزنن --- 3 تا دیگه زده بودن ---
نوشته اصلی توسط HO33E!N رو اون گلی که جا موند؟بارسایی ها تا قبل از این بازی مارسلو رو میزدن تو سرمون فردا رو خدا بخیر کنه نه اون که گل آخر بود... یکی قبلش
نوشته اصلی توسط vahid نه... برای سلامتی... آخه چون من رشتم کامپیوتره و اکثر تایم روز نشستم، نیاز به ورزش دارم... گهگاهی پنج شنبه ها هم با بچه ها جمع میشیم میریم فوتبال... من که محاله نگاه کنم... هیچ جوره نمیشه... تازه دیشب هم از دقیقه 20 به بعد خواب بودم امتحان نداری؟ ---
خیلی دلم میخواست اسپانیا تو این جام نتیجه نگیره... امسال قهرمان بین آلمان و برزیله... ولی من طرفدار ایتالیام مثل همیشه
نوشته اصلی توسط azamusic اگه 10 دقیقه آخر مهاجمای هلندی وسوسه نمی شدن خودشون گل بزنن --- 3 تا دیگه زده بودن --- البته اون گل خطا هم خیلی کلیدی بود
نوشته اصلی توسط azamusic امتحان نداری؟ --- امتحانام از دوم شروع میشه... ولی مشکلی نیست... با امتحانا کنار میام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 485 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 485 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن