نوشته اصلی توسط Herzeleid حسين دارن امپر منو بالا ميبرن بزن تو سرش بخوابه با اعصاب راحت بریم به استقبال بازی
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ ما روح سرگردانیم روح !!!خيلي زودتر از اوني كه فكر ميكردم وا دادي كه
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ ادبیاتت با چند پاس کردی این خیلی واضحه بیگی دیگه استاد دانشگام زن بود خوشش اومد ازم بهم 19.25 داد
نوشته اصلی توسط Milad لات گچه آفرین.9 تا از اینا بگی پفک میخرم برات
انگلیس2 ایتالیا1 امیدوارم این یکی حداقل درست از آب در بیاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N بزن تو سرش بخوابه با اعصاب راحت بریم به استقبال بازی
نوشته اصلی توسط HO33E!N آفرین.9 تا از اینا بگی پفک میخرم برات من لواشک میخوام
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط m0hSen تیکه میندازی بعضیام اصلا مربی نیست تا دیروز مترجم توپ جمع کن بودن فقط بلدن ادا ادفال در بیارن شخصیت ندارن میرن هر تیمی یا اسطوره های اون تیم خراب میکنن یا گند میزنن دست از پا دراز تر برمیگردن به همون جای که بودن همونا که 1 سال تو خونه نمیشینن که نرن انگلیس؟
آدمی حسرت سرگردونه
نوشته اصلی توسط Herzeleid روح !!!خيلي زودتر از اوني كه فكر ميكردم وا دادي كه ها والا نوشته اصلی توسط m0hSen استاد دانشگام زن بود خوشش اومد ازم بهم 19.25 داد استاد دانشگات عجب گیجی بوده
من خودمم شبیه هیچـــــــــکس نیستمــــــــ اگه میخوایـــــــ شبیه بقیـــــه باشم خب بقیه هستنـــــ... ---------- رفتــــــی ...؟؟! بـــــعضیا بهش میگن قسمت ... !! امــــــا من تازگیا میگـم بــــــه درک ... !!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن