نوشته اصلی توسط HO33E!N مسی به زور میخواس گل بزنه کاش توهم **** منی رو بذاره کنار از 3 تا حرکتش 2 تا رو پاس میداد که گرچه بازم به خاطر خودش دی ماریا ریده بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N از 40 دیدم.بازی قبلو ندیدم ولی هر چی مارسلو وایکر و راموس ازمون آبرو ریختن کریم جبران کرد کریم تو کل فصل استراحت کرد الان کاملا امادست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N جواب دادم دفه قبل مسی به زور میخواس گل بزنه کاش توهم **** منی رو بذاره کنار الان دیدم
نوشته اصلی توسط AkbaR از 3 تا حرکتش 2 تا رو پاس میداد که گرچه بازم به خاطر خودش دی ماریا ریده بود دیماریا با دقت 98% تمام پاساش اشتباه بود
نوشته اصلی توسط Milad کریم تو کل فصل استراحت کرد الان کاملا امادست گاییدنمون با تکنولوژی خط دروازه توپ به تور میچسبه:GOAL
ولی به فرانسه و انگلیس و ایتالیا خیلی امیدوار شدم خدا کنه یکی از اینا قهرمان شه
نوشته اصلی توسط HO33E!N گاییدنمون با تکنولوژی خط دروازه توپ به تور میچسبه:GOAL این تکنولوژی داستانش چیه ؟توپ هوشمنده ؟
نوشته اصلی توسط Milad ولی به فرانسه و انگلیس و ایتالیا خیلی امیدوار شدم خدا کنه یکی از اینا قهرمان شه فرانسه زوده هندوراس تیم نبود 10 نفره شد رو پنالتی هم شک دارم البته تازه رسیدم یه بار دیدم ولی ایتالیا موافقم
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیماریا با دقت 98% تمام پاساش اشتباه بود لاوتزی برسه توو این شرایط به درد می خوره مث اسب میدوئه
نوشته اصلی توسط Milad این تکنولوژی داستانش چیه ؟توپ هوشمنده ؟ دو تا حسگر رو تیرهاس یه سنسور تو توپ فک کنممطمئن نیستم ولی تو تیرا هم یه چیزی چپوندن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 416 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 416 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن