صفحه 155 از 3994 نخستنخست ... 551051451531541551561571652052556551155 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,541 به 1,550 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    اوری بادی لیسن اند ریپیت: بععععععععععععع

فامیل دور که اسطورست
    بله

ببعی سنبله

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadsp نمایش پست ها
    وثوق شتره با اون عقلش درست پیش بینی میکنه ما موندیم
    پیش بینی شانسه اصلا ربطی به شعور نداره اصلا اونی که اول میشه شعورش در حد شترهالان همین وحیدو میبنی؟من دیگه حرفی ندارم
    اگر به شعور و فوتبال دونستن بود مورینیو گری لینه کر از اول تا آخر بازیا رودرست پیش بینی می کردن
    حالا امین نیستش که میگم ولی مثلا اونی که زده 3-1 برزیل میبره فکمیکرده برزیل خیلی خوبه نمیدونسته داور چه میخواد بکنه
    یا اسپانیا کی میدونست ایمر و راموس و پیکه گندترین بازی عمرشونو میکنن؟یا داور گل خطا رو صحیح میگیره؟

هنوز تو کف گل فن پرسیماونور یکی میگفت مسی فنی ترین گل جام رو زده منم هیچی نمیتونم بگم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    من برای پیش بینی تا اعلام ترکیب دو تا تیم صبر می کنم... بازی کردن کریس بسیار تاثیرگذاره
    هستش

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    امروز ساعت 11 صبح داشتم میمردم 2 روز بود فقط سر بازی ژاچن خوابیده بودم
    من به کم خوابی عادت دارم حالا ولی این دو روزه در حدی بود برای اولین بار سر بازی ارژانیتن خوابم برد دیشب وقتی بیدار شدم دیدم 5.30

حرفه ای
    پیش بینی شانسه اصلا ربطی به شعور نداره اصلا اونی که اول میشه شعورش در حد شترهالان همین وحیدو میبنی؟من دیگه حرفی ندارم
    اگر به شعور و فوتبال دونستن بود مورینیو گری لینه کر از اول تا آخر بازیا رودرست پیش بینی می کردن
    حالا امین نیستش که میگم ولی مثلا اونی که زده 3-1 برزیل میبره فکمیکرده برزیل خیلی خوبه نمیدونسته داور چه میخواد بکنه
    یا اسپانیا کی میدونست ایمر و راموس و پیکه گندترین بازی عمرشونو میکنن؟یا داور گل خطا رو صحیح میگیره؟

هنوز تو کف گل فن پرسیماونور یکی میگفت مسی فنی ترین گل جام رو زده منم هیچی نمیتونم بگم
    اجازه میدی قانع نشم

فوق حرفه ای
    نا به گزارش as، این بازیکن که به همراه پائولو بنتو در کنفرانس خبری پیش از مسابقه شرکت کرده بود، گفت: "می خواستم 110% آماده باشم، اما 100% آماده ام و این برای کمک کردن به تیمم کافی است. من به این اظهارات تأسف آمیز مردم عادت کرده ام [کسانی که مدعی شده بودند رونالدو آماده نخواهد بود]. اگر اینجا هستم، یعنی می خواهم به تیم کمک کنم. من اولین کسی هستم که به مربی می گویم نمی توانم بازی کنم. اگر مشکلی احساس کنم، که انتظار ندارم چنین اتفاقی رخ دهد، زندگی حرفه ای ام را به مخاطره نخواهم انداخت. اول سلامتی خودم اهمیت دارد و بعد از آن فوتبال. من خوبم. می خواستم درد نداشته باشم، اما این ممکن نیست. از وقتی فوتبال بازی می کنم به یاد ندارم که در دیداری بدون درد بازی کرده باشم. این هم بخشی از کار ماست."
    رونالدو همچنین این اظهارات که او تنها بازیکن پرتغالی است که ژرمن ها باید نگرانش باشند را رد کرد و گفت: "یک بازیکن تیم را تشکیل نمی دهد. من در بازیهای بسیاری می توانم تفاوت را رقم بزنم اما برای قهرمان شدن باید یک تیم باشید. در ترکیب پرتغال بازیکنان جدید زیادی حضور دارند."
    او در ادامه افزود: "ما در مقابل یکی از مدعیان جام جهانی قرار خواهیم گرفت. ما در میان مدعیان نیستیم و این برای ما خوب است. سعی خواهیم کرد تا از مسابقات لذت ببریم. برای من فوتبال یک انگیزه است. لالیگا، چمپیونزلیگ، جام جهانی،... همیشه رقابت جدید وجود دارد. فوتبال زندگی من است.
    آیا من باید چیزی را به کسی ثابت کنم؟ هیچ جوابی برای این سؤال ندارم. می خواهم دوران حرفه ای ام را خیلی خوب ادامه دهم. از لحاظ تئوری تیمهای بهتری نسبت به ما وجود دارند. باید بازی به بازی پیش بروید. چند سال اخیر بسیار مشابه بوده است. شاید در بهترین لحظات زندگی حرفه ای ام هستم. بسیار با انگیزه ام و تمام کاری که باید انجام دهم، لذت بردن از شرایط است."
    رونالدو معتقد است که در برزیل استقبال خوبی از پرتغالی ها به عمل آمده است و آنها با حمایت هواداران بالاخره بعد از چند سال ناکامی مقابل این تیم می توانند پیروز شوند.
    "قبل از همه چیز باید از عشقی که هواداران در برزیل به من ابراز کردند تشکر کنم. امیدوارم امروز هم آنها از ما حمایت کنند. می توانیم نمایش خوبی ارائه کنیم و لذت بزرگی را به آنها هدیه کنیم. من موج مثبتی در اطراف این تیم احساس می کنم و معتقدم که امکان قهرمانی پرتغال در جام جهانی وجود دارد.
    من با مسوت اوزیل یا سامی خدیرا شرط بندی نکرده ام. رئال مادرید هم سالها مقابل بایرن مونیخ [در آلمان] پیروز نشده بود اما از آخرین پیروزی ما در چمپیونزلیگ زمان زیادی نمی گذرد و این روند تغییر کرد. امیدوارم این روند در مقابل تیم ملی آلمان نیز تغییر کند."

فوق حرفه ای
    من نمیدونمجریان شتر و لاک پشت چیه؟ولی من دلی میزنم
    بعد از انجام بازی با دونستن نتیجه هم بگن پیش بینی کن
    من بهتر از مساوی برایآلمان نتیجه نمیزنم
    فعلا گفتم 1-0 پرتغال احتمال داره به 2-1 یا 1-1 تغییر بدم
    مهم نیس چه نتیجه ای حاصل بشه مهم رضایت درونی از پیش بینیه
    شتر میگه پرتغال لاک پشت میگه المان
    من نظرم رو 1 1 بود ولی با دیدن شتر زدم 2 1 پرتغال
    ها دقیقا همینه
    واسه همین من همیشه ترچیح میدم تیمایی مثل اسپانیا و المان رو بازنده پیش بینی کنم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadsp نمایش پست ها
    اجازه میدی قانع نشم
    بحث چند محور داشت:
    شعور شتر
    مقایسه وحید با شتر
    حق خوری برزیل
    ریدن اسپانیا
    گل فن پرسی
    گل مسی

دقیقا کدوم؟

حرفه ای
    هستش
    فعلا تا اعلام ترکیب صبر می کنم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    فعلا تا اعلام ترکیب صبر می کنم
    گل اول ایتالیا و گل اول هلند رو بهترین گل های جام تا اینجا اعلام میکنم
    البته به خاطر حرکت پیرلووگرنه شوت خیلی چیز خارق العاده ای نبود

صفحه 155 از 3994 نخستنخست ... 551051451531541551561571652052556551155 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 498 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 498 مهمان ها)