نوشته اصلی توسط HO33E!N من بازیکنی رو دوس دارم که زندگی شخصیش هم قشنگ باشه نه تبلیغ شورت کنه نه کاندوم نه اسکوتر نه فرار مالیاتی و پولشویی داشته باشه نه دوپینگ کرده باشه نه مواد مخدر استفاده کرده باشه نه مشروبات الکلی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid میگم کدومشون بهتر بود کاکا رونالدینیو یا رونالدو نازاریو؟؟ نمیتونم بگمولی میدونم رونالدوی برزیلی اگر مصدوم نمیشد جز 3 بازیکن برتر تاریخ میتونس باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من بازیکنی رو دوس دارم که زندگی شخصیش هم قشنگ باشه نه تبلیغ شورت کنه نه کاندوم نه اسکوتر نه فرار مالیاتی و پولشویی داشته باشه خوشم میاد از نوع نگاهت واسه همسناست من هیچ وقت بکام و رونالدو و.....رو دوست نداشتم و ندارم اینا بیشتر مدلن تا بازیکن
نوشته اصلی توسط HO33E!N نمیتونم بگمولی میدونم رونالدوی برزیلی اگر مصدوم نمیشد جز 3 بازیکن برتر تاریخ میتونس باشه ها سخته مارادونا هم میگه اگر رونالدو مصدوم نمیشد تسمی از پله و مارادونا باقی نیموند
نوشته اصلی توسط Milad نه دوپینگ کرده باشه نه مواد مخدر استفاده کرده باشه نه مشروبات الکلی دوپینگ رو که قبول ندارم ولی دوپینگ هم کرده باشه اشکال نداره استثناس
بریم بازی به امید تحقیر المان ها
2 -1 آلمان
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
کلا بی تعصب فوتبال قبلا رو بیشتر دوس داشتم تا این فوتبال 2 ستاره ای
ما هم بریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلا بی تعصب فوتبال قبلا رو بیشتر دوس داشتم تا این فوتبال 2 ستاره ای قبلا یه چیز دیگه بود 2 نفر شاخص نبودن ولی ده ها بازیکن دوست داشتنی بودن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 460 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 460 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن