نوشته اصلی توسط Soheil شب زنده دلان ایران برد یا باخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی فرداس که
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Herzeleid الان اگر غنا امريكا رو ببره موردايي داريم بعدش بكن ايران بهتر از امريكاست وقتی شعر میگیدهمینه دیگه قشنگ حرفت نشون داد که چقدرحرفای من رو فهمیدی پس حرفات ثابت کرد که طبق حرفای من اسپانیا از ایران هم تخمی تره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Armila یه جور میزنم سیاه و کبود بشیا بعد دیگه نگی همچی چیزیو دختر رو چه به اين حرفا طرفدار كدوم تيمي؟؟ همونا كه نارنجي ميپوشن
نوشته اصلی توسط Milad وقتی شعر میگیدهمینه دیگه قشنگ حرفت نشون داد که چقدرحرفای من رو فهمیدی پس حرفات ثابت کرد که طبق حرفای من اسپانیا از ایران هم تخمی تره
نوشته اصلی توسط Armila بازی فرداس که اععع ارمیلی تو هنو زنده ای دخی خخخخ بابا امشب بود من نیمه دوم رفتم حموم الان چن چن شدن
من دیگه کلا بحثی ندارم شبتون خوش ...
نوشته اصلی توسط Milad من دیگه کلا بحثی ندارم شبتون خوش ... اصلا حالا که اینطوره مارادونا از زیدان خیلی بهتره.....
هایلایت بازی ایران نیجیریه
نوشته اصلی توسط Milad من دیگه کلا بحثی ندارم شبتون خوش ... اوف میلی چطوری دادا عشقم عوضی اددم کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 340 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 340 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن