نوشته اصلی توسط vahid امیدوارم... حداقل چند درصد امیدمون بیشتره و بازی سوم دانیال
این داوری چرا اینجوری شد
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi با توجه به آرژانتین بودن حریف بعدی گزینه صحیح همینه حقیقی هم درست بود گذاشت واسه بازی چون رحمان رو خروجا ضعیفه حقیقی رو گذاشته و چون آرژانتینیا ارسال نمیکنن خیلی رحمانو میذاره البته شاید شایعه باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N و بازی سوم دانیال حقیقی که بازی اول جو گرفته بودش، بعد بازی میگفت خوشحالم که خوب بازی کردم یکی نیس بهش بگه آخه مردک چند بار کلا توپو تو چارچوبت زدن؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N چون رحمان رو خروجا ضعیفه حقیقی رو گذاشته و چون آرژانتینیا ارسال نمیکنن خیلی رحمانو میذاره البته شاید شایعه باشه دقیقا همینی که گفتی بازی بعدی هم دیگه همینطوری بدون هیچ فلسفه ای دنیل
نوشته اصلی توسط HO33E!N چون رحمان رو خروجا ضعیفه حقیقی رو گذاشته و چون آرژانتینیا ارسال نمیکنن خیلی رحمانو میذاره البته شاید شایعه باشه کی هاشمو میذاره؟
نوشته اصلی توسط vahid حقیقی که بازی اول جو گرفته بودش، بعد بازی میگفت خوشحالم که خوب بازی کردم یکی نیس بهش بگه آخه مردک چند بار کلا توپو تو چارچوبت زدن؟ لاشی نمیگه نتیجه تلاش تیم بوده
نوشته اصلی توسط vahid کی هاشمو میذاره؟ پولادی جای خالی هاشمو پر کرد دیگه
نوشته اصلی توسط vahid حقیقی که بازی اول جو گرفته بودش، بعد بازی میگفت خوشحالم که خوب بازی کردم یکی نیس بهش بگه آخه مردک چند بار کلا توپو تو چارچوبت زدن؟ احساس کرده گویگوچه آس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن